Elektrikli süpürge sorunsalı

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.172
1.533
Arkadaşlar acilen süpürge almam gerekiyor ama bir türlü karar veremiyorum. İstiyorum ki kaliteli bişey olsun Şimdiye kadar aldıklarımdan memnun kalmadım . Dyson alacak kadar param yok Şuan klasik bişey de olur. Miele marka buldum bitane 8bin tlye. Torbalı süpürge. Siemens Bosch gibi markaların klasik modelleri gibi de olur alıp kullanan var mı ? Ne önerirsiniz acil biraz

O miele torbaliyi kullandım ben. Çok güzel çok memnundum. Hem çok küçük hem başlıkları içinde gövdenin, derli toplu. Yalnız çok ve kalın halınız varsa bi tane ekstra başlık daha var onu almanız iyi olur yoksa çok yapışıyor güçlü çekerken.

Bende duydum onu, memnun olan cok var

Sizce konunuzun yeri BDV mi ?

Konu başlığınızda yer alan "sorunsal" kelimesini de hatalı kullanıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendiniz; lütfen biraz dikkat.

O kadar çok çekiyor demek

valla dün kurutma makinesi için gittim orada dikenler de vardı. satıcı gayet kendinden emin bir şekilde dikey modellerde marka model farketmeksizin asla normal süpürgesini yerini tutamayacaklarini söyledi watt üzerinden bir açıklama yaptı. Ben ikna oldum sanki trend olmanın her zaman.an en iyi olma anlamına gelmedigine

Bosch dikey süpürgeye bir bakın derim.Neden klasik süpürge düşünüyorsunuz?

Tamda sormak istediğim bir soruyu size sorayım uygun görürseniz .

Dikey süpürgede koltuk ve baza altını nasıl süpürüyorsunuz?

Kablolu süpürgede en azından ben demir ucunu takıp süpürebiliyorum.

Misal bazayı çekemem alanım dar .

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Teşekkürler

Bende duydum onu, memnun olan cok var
Aslında artık devir kablosuz ya da robot devri, ben de taşınırken onu anneme verdim burada dyson aldım ama fiyat farkı varmış sanırım. Böyle bir fiyat farkı varsa eğer miele gerçekten güzel ve sağlam bir marka. Torbalı olunca alerjisi olan için daha sağlıklı ama torba stoklamak lazım bu durumda o da ucuz değil.

Ben robotsuz yapamam ama yine de iki secenegin de hala tam iste bu seviyesinde oldugunu dusunmuyorum illa o klasik evde olacak

A101 den 1250 ye fantom aldım gecen yil evdeki süpürgemi kullanmiyorum artik uçak gibi mübarek.Dedim kazulet süpürgelerin hepsi sana kurban olsun

Yani bana torbalı daha makul geliyor hem çekim gücü çok iyi hem de her defasında döküp durmak zor çok öksürtüypr beni

Ben robotsuz yapamam ama yine de iki secenegin de hala tam iste bu seviyesinde oldugunu dusunmuyorum illa o klasik evde olacak
Ay bizim odalar arasında iğrenç bir kot farkı var 4 5 cm kadar o yüzden henüz robot kullanamadım, baska eve geçince umarım. Biz sadece dyson ile supuruyoruz, bazısı kablolu da şart diyor da bilmiyorum bizim hiç ihtiyacımız olmadı. Belki cam kırığı vs olursa faraşla alıyoruz başta mecbur

Oda oda elimde gezdiririm yine de onsuz yapamam bende simdi dik alacagim ama Dyson almam belki Bosch yada baska marka
Koltuk vs de supuruyorum ben o yuzden ufak baslik ve klasik sart bana

Oda oda elimde gezdiririm yine de onsuz yapamam bende simdi dik alacagim ama Dyson almam belki Bosch yada baska marka
Koltuk vs de supuruyorum ben o yuzden ufak baslik ve klasik sart bana
Koltuk, korniş arası, yatak da supuruyoruz aslında dysonla. Kabloluyla farkını görmedim, sadece kalın halimiz yok burda onu kiyaslayamam. Bence olur da bozulursa kablolu olan, hemen yenilemeden kablosuz ile biraz dene derim. Dyson olacaksa da daha ucuz olan V8 modeline bakabilirsin biz öyle yaptık

Dikey süpürgem dısında diğer süpürgem suya çekisli robotlardan (şu hantal olanlardan)ve o da benim baza altı mesafeme girmiyor.Koltuk ayakları yüksek oldugu icin sorun olmadı,baza altını ise kuru mopla tozunu topladıktan sonra mop ucundaki bezi değiştirip siliyorum ancak böyle oluyor.

Tamamdir aklimda olsun tabi cokta hakim degilim parca sayisi vs cok onemli
Mesela buyuk supurme isi esimde, ama benim kullanacagim bir parca var cok daha kolay supuruluyor arastirmam lazim. Esimde dik supurgelerdeki isiga hayran ama bence buyuk risk sabah aksam supurge ile gezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…