elektrikler kesildi ve ben çok korkuyorum :(

tatlım şırnakta mısın yoksa sen de hatta silopide

yok canım Batmandayım ben

burda da elektrikler kesikti ben silopideyim biraz önce geldi ben de çok korktum benim de annem yanımda gök gürültüsü devam ediyor yine kesilmese bari daha banyoya gireceğm ya bu arada ben de alıştım artık elektrik kesintilerine gider gitmez ışıldak yanıyor ama şimşek falan berbat...

burada da gelmedi halen mumlarım bitti pc nin ışığıyla idare ediyorum pcninde son bataryası yine de gelmezse artık çakmaklara dadanıcam :))

burada da gelmedi halen mumlarım bitti pc nin ışığıyla idare ediyorum pcninde son bataryası yine de gelmezse artık çakmaklara dadanıcam :))

canım güneydoğuda yapman gereken ilk iş kendine hemen bir ışıldak alman yarın ilk işin o olsun sürekli elektriğe takılı duruyor elektrik kesilince otomatikman yanıyor hatta bir küçük bir de en büyük boyunu al büyüğü salona koy elektrik gidince apaydınlık olur ev küçük de takılı dursun mesela bu akşam misafirlerim vardı komşular lojmandan, elektrik kesilince oturmayalım kalkalım dediler ama heryer karanlık bir de malum silopi öööyle kadın başlarına koştura koştura yağmur fırtına evlerine gittiler bir tane daha ışıldağım olsa idi onlara verirdim yarın ben de alayım bir tane diyorum...

radyolu olsun hem dingir mingir calar caninda sikilmaz...noktalar icin uzzgunum....

radyolu olsun hem dingir mingir calar caninda sikilmaz...noktalar icin uzzgunum....

:)) diğer taraftaki muhabbetin esintilerinden mi noktalar yarın alayım hemen bi tane bende biz lojman da da değiliz lojmanda olsak korkmam hiç tek korkum hırsız

:)) diğer taraftaki muhabbetin esintilerinden mi noktalar yarın alayım hemen bi tane bende biz lojman da da değiliz lojmanda olsak korkmam hiç tek korkum hırsız

o fırtınada elektrik kesintisinde hırsız mırsız çıkmaz dışarı tatlım ya korkma sen şimdiden böyle yaparsan nasıl alışacaksın aklına böyle şeyler getirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…