elektrikler kesildi ve ben çok korkuyorum :(

yeni evliyim ben canım 1 haftadır da evimdeyim sadece süs mumlarım vardı onları yaktım artık yoklar ((

ayy kıyamam sana ben çiçeği burnunda evlisin
ben 3 günlük gelindim tek kalmıştım ahh o günlerim geldi aklıma
mecburen işte canım ne yapacaksın
Alışırsın

bu arada elektrık kesıntısınden korkulurmu yaa miss bı sessızlık cokerr harika bi huzur hıcbıse bulamıosan vur kafayı yat:)

bu arada elektrık kesıntısınden korkulurmu yaa miss bı sessızlık cokerr harika bi huzur hıcbıse bulamıosan vur kafayı yat:)

eşim görevdeyken eve sağ salim gelmeden hayatta bi damla uyku girmez gözüme benim :))) huzurdan çok huzursuzluk var burada valla :)))

ya bişe sorucam yeni evliyken kadınlar korkarmış annem falan derdi oyle bıse varmı cıdden

eşim görevdeyken eve sağ salim gelmeden hayatta bi damla uyku girmez gözüme benim :))) huzurdan çok huzursuzluk var burada valla :)))

ay cnm ben orasını dusunemedım haklısın allah sabır versın hayırlısıyla bıtırıp donmeyı nasıp etsın allah

çok zor bi durum da kalmıssın allah bana yaşatmasın ortalığı ayağa kaldırırım herhalde bağırırken :) Ben 4.katta oturuyorum ama yineden çelik kapının 7 kilidini kilitiliyorum balkonların arkasına düzenek kuruyorum yanıma et bıçağı biber gazı tuz ruhu alıyorum öyle oturuyorum :))) kendimce planlar tatbikatlar yapıyorum evde gören deli mi bu der :)))))

rahattt ollll kasma kendini sigin allahaa ...

tamam o zaman emin ellerdeyiz:) senin eşin de mi polis ? Ne çok polis eşi var burada ileriki yıllarda aynı illerde karşılaşırız belki:)

Evet canım bizde istanbuldayız
ahh belkide kim bilir..
karşılaşırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…