ben öğretmenim canım ..
amannn diyimmm dikkat edin orlarda kendinizeee...
kendi baslarini yesin kuduruklar...
canim burnumda valla haber izleyemiyom...
ahh ahh bizim eşler birebir yaşadkları için haberlere bakmaya gerek kalmıyor allah belalarını versin hepsinin onların yüzünden eve tıkılı kaldık evden cıkamıyoruz
yeni evliyim ben canım 1 haftadır da evimdeyim sadece süs mumlarım vardı onları yaktım artık yoklar((
sorma canım ya Allah bu köpeklerin şerrinden korusun askerimizide polisimizide..
Amin Amin Amin...
ahh ahh bizim eşler birebir yaşadkları için haberlere bakmaya gerek kalmıyor allah belalarını versin hepsinin onların yüzünden eve tıkılı kaldık evden cıkamıyoruz
valla rize 5 yil diye cook hayiflanmistim acaba baska yeremi gitseydik diye..
her iste bir hayir vardir...
allah kolaylik versin buralardada bi baski varr...
bu arada elektrık kesıntısınden korkulurmu yaa miss bı sessızlık cokerr harika bi huzur hıcbıse bulamıosan vur kafayı yat:)
eşim görevdeyken eve sağ salim gelmeden hayatta bi damla uyku girmez gözüme benim :))) huzurdan çok huzursuzluk var burada valla :)))
ya bişe sorucam yeni evliyken kadınlar korkarmış annem falan derdi oyle bıse varmı cıdden
ya bişe sorucam yeni evliyken kadınlar korkarmış annem falan derdi oyle bıse varmı cıdden
anan kafani karistirmisss seninn...
ma baska biseyden korkarsan onu bilemem..
annenin hangi korkudan bahsettiğine bağlı tabiki de :)
ben ilk 3,5 yil koyde calistim...
evimin kapisini yattigim odamin kapisini ve daha baska lilitlenicek ne varsa kilitliyodumm..
sonrada yanima bicak koyuodum...
o zaman bekardim...
evlendim merkeze geldim ilk yil kocam isteydi kapimin zorlandigini duydum..
sabah karsi 4 falandi ay ne korkmustum..
aklima ne polisi aramak neden kocami aramak geldii donmus kalmisim...
çok zor bi durum da kalmıssın allah bana yaşatmasın ortalığı ayağa kaldırırım herhalde bağırırken :) Ben 4.katta oturuyorum ama yineden çelik kapının 7 kilidini kilitiliyorum balkonların arkasına düzenek kuruyorum yanıma et bıçağı biber gazı tuz ruhu alıyorum öyle oturuyorum :))) kendimce planlar tatbikatlar yapıyorum evde gören deli mi bu der :)))))
Hey maşallah arkadaş korkuyorum diyor
siz ne diyorsunuz
ilk tereddüt etmiştim ama valla iyiki de açmısım konuyu diyorum şuan korku falan kalmadı 155 yazarsam ararsınız siz hemen polisi :))))
sen merak etme yavrimm
benim yanımda polis var:)
sen merak etme yavrimm
benim yanımda polis var:)
kisss senindemi kocan polissss..
ay inanmiyorum turkiye nufusunun yarisi polis sanirsam...
tamam o zaman emin ellerdeyiz:) senin eşin de mi polis ? Ne çok polis eşi var burada ileriki yıllarda aynı illerde karşılaşırız belki:)