elektrikler kesildi ve ben çok korkuyorum :(

yeni evliyim ben canım 1 haftadır da evimdeyim sadece süs mumlarım vardı onları yaktım artık yoklar :KK43:((

ayy kıyamam sana ben çiçeği burnunda evlisin
ben 3 günlük gelindim tek kalmıştım ahh o günlerim geldi aklıma
mecburen işte canım ne yapacaksın
Alışırsın

bu arada elektrık kesıntısınden korkulurmu yaa miss bı sessızlık cokerr harika bi huzur hıcbıse bulamıosan vur kafayı yat:)

ahh ahh bizim eşler birebir yaşadkları için haberlere bakmaya gerek kalmıyor allah belalarını versin hepsinin onların yüzünden eve tıkılı kaldık evden cıkamıyoruz

valla rize 5 yil diye cook hayiflanmistim acaba baska yeremi gitseydik diye..
her iste bir hayir vardir...
allah kolaylik versin buralardada bi baski varr...

bu arada elektrık kesıntısınden korkulurmu yaa miss bı sessızlık cokerr harika bi huzur hıcbıse bulamıosan vur kafayı yat:)

eşim görevdeyken eve sağ salim gelmeden hayatta bi damla uyku girmez gözüme benim :))) huzurdan çok huzursuzluk var burada valla :)))

eşim görevdeyken eve sağ salim gelmeden hayatta bi damla uyku girmez gözüme benim :))) huzurdan çok huzursuzluk var burada valla :)))

ay cnm ben orasını dusunemedım haklısın allah sabır versın hayırlısıyla bıtırıp donmeyı nasıp etsın allah

ben ilk 3,5 yil koyde calistim...
evimin kapisini yattigim odamin kapisini ve daha baska lilitlenicek ne varsa kilitliyodumm..
sonrada yanima bicak koyuodum...
o zaman bekardim...
evlendim merkeze geldim ilk yil kocam isteydi kapimin zorlandigini duydum..
sabah karsi 4 falandi ay ne korkmustum..
aklima ne polisi aramak neden kocami aramak geldii donmus kalmisim...

çok zor bi durum da kalmıssın allah bana yaşatmasın ortalığı ayağa kaldırırım herhalde bağırırken :) Ben 4.katta oturuyorum ama yineden çelik kapının 7 kilidini kilitiliyorum balkonların arkasına düzenek kuruyorum yanıma et bıçağı biber gazı tuz ruhu alıyorum öyle oturuyorum :))) kendimce planlar tatbikatlar yapıyorum evde gören deli mi bu der :)))))

çok zor bi durum da kalmıssın allah bana yaşatmasın ortalığı ayağa kaldırırım herhalde bağırırken :) Ben 4.katta oturuyorum ama yineden çelik kapının 7 kilidini kilitiliyorum balkonların arkasına düzenek kuruyorum yanıma et bıçağı biber gazı tuz ruhu alıyorum öyle oturuyorum :))) kendimce planlar tatbikatlar yapıyorum evde gören deli mi bu der :)))))

rahattt ollll kasma kendini sigin allahaa ...

:KK66::KK66::KK66: tamam o zaman emin ellerdeyiz:) senin eşin de mi polis ? Ne çok polis eşi var burada ileriki yıllarda aynı illerde karşılaşırız belki:)

Evet canım bizde istanbuldayız
ahh belkide kim bilir..
karşılaşırız..

X