elektrikler kesildi ve ben çok korkuyorum :(

mehruu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
405
2
36
Elektrikler kesildi ve saatlerdir gelmiyor gök gürültüsü de cabası beni çok korkutuyor.Yeni evliyim Doğudayım eşim işte binada kimseyi tanımıyorum karanlıkta mum ışığında oturmus türlü türlü senaryolar yazıyorum kendi kendime En çok da hırsızdan korkuyorum İçimi ferahlatmam lazım ama nasıl ????

kiiss nirdesin sennnn...
aaaa osun dua et allaha bisicikler olmaz,,,,
ara kocani konuss...

bekarken yalniz yasiyordum calisitgim sehirde..cok sik elektirik kesilirdi özellikle siddetli yagmur yagdigi zaman.. o yuzden anlyiorum sizi..bende cok korkardim..mum yakardim sürekli hazirlikli yakalanmak icin evimde heryerde mum olurdu :) zor is ...Oyalanacak biseyler bul..aklina kötü seyler getirme:)

güneydoğu dayım canım ben eşimi işi dolayısı ile aramam imkansız dua ediyorum ama geçmiyor içimdeki huzursuzluk

bizde dogu gorevi icin rizedeyizzz sanirim bizz dah sansliyiz...
allah sabah versinn kocisin ne isle istigal...

AYET-EL KURSİ oku üfle eve hiçbişicikler olmaz ölümden başka herşeyden korur ALLAHIN izniyle:87:

canım bende siirtteyim ve benimde eşim görevde ve inanılmaz yağmur yağıyor bende aynı şekilde elektrik kesilirmi korkusu yaşıyorum (

içime doğmus gibi mumu yanıma almıstım iyikide almısım :) Evlenmeden önce yaşadığım ilde olsaydım korkmazdım kendimi yalnız hissediyorum sanırım ailemi de aramıyorum anacığıımm kesin çok üzülür

evet eşinle konuşabiliyorsan bunu yapabilirsin.düşünüp kendini iyice korkutma.Şuan ben de yalnızım evde çok korkak olup bi o kadar belli etmeyenlerdenim

olsun sen dua et baskada yapicek bisey yokk...
zaten bu aralar boyunlari devrileseciler rahat durmuyo...

canım bende siirtteyim ve benimde eşim görevde ve inanılmaz yağmur yağıyor bende aynı şekilde elektrik kesilirmi korkusu yaşıyorum (

batmandan siirte yolladık yağmuru o zaman Ya nasıl bi yerdir anlamadım yağmur yağıyor hem su hem elektrik kesiliyor eşlerimiz meslektaş sanırım.Tedarikli ol canım bence mumlarını hazırla :)

ben burada korkumu dile getirmek isterken verdiğin tepkiye şaşırdım açıkçası.vınn denen bi alet var bilmem bilir misin ?

o kadar cahil değiliz şekerim elektrik olmadan bilgisayar çalışmaz laptop kullanıyorsun desem saatlerdir elektrik yok diyorsun bi şekilde şarjı biterdi
bu şekilde yazılar yazıp bayanlarla muhabbet etmeye çalışan sapıklar cıkıyorda arada o yüzden söylüyorum bunları

batmandan siirte yolladık yağmuru o zaman Ya nasıl bi yerdir anlamadım yağmur yağıyor hem su hem elektrik kesiliyor eşlerimiz meslektaş sanırım.Tedarikli ol canım bence mumlarını hazırla :)

benim kociss polis sizinkiler neci bilmiyom ama olsun hepimiz gurbetteyiz gelsenize geyik topigine hem kafan dagilir...

evet canım saatlerdir elektrik yok arayıp teke sorabilirsin batmanı ve saatlerdir nette değilim kendimi oyalamak için girdim ve yazdım ve ayrıca 3 bataryam var ve son olarak erkek oldugumu yada sapık oldugumu düşünüyosan yazmayabilirsin

ışıldak yanıbaşımda duruyor canım tedarikliyim yani :)
benim kociss polis sizinkiler neci bilmiyom ama olsun hepimiz gurbetteyiz gelsenize geyik topigine hem kafan dagilir...

benimde kocam emniyetten canım üstelik 1 haftalık kursa gittti diyarbakıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…