Elektrikler kesildi ve saatlerdir gelmiyorgök gürültüsü de cabası beni çok korkutuyor.Yeni evliyim Doğudayım eşim işte binada kimseyi tanımıyorum karanlıkta mum ışığında oturmus türlü türlü senaryolar yazıyorum kendi kendime En çok da hırsızdan korkuyorum İçimi ferahlatmam lazım ama nasıl ????
elektrik kesikse nete nasıl giriyorsun
kiiss nirdesin sennnn...
aaaa osun dua et allaha bisicikler olmaz,,,,
ara kocani konuss...
güneydoğu dayım canım ben eşimi işi dolayısı ile aramam imkansızdua ediyorum ama geçmiyor içimdeki huzursuzluk
içime doğmus gibi mumu yanıma almıstım iyikide almısım :) Evlenmeden önce yaşadığım ilde olsaydım korkmazdım kendimi yalnız hissediyorum sanırım ailemi de aramıyorum anacığıımm kesin çok üzülürbekarken yalniz yasiyordum calisitgim sehirde..cok sik elektirik kesilirdi özellikle siddetli yagmur yagdigi zaman.. o yuzden anlyiorum sizi..bende cok korkardim..mum yakardim sürekli hazirlikli yakalanmak icin evimde heryerde mum olurdu :) zor is ...Oyalanacak biseyler bul..aklina kötü seyler getirme:)
içime doğmus gibi mumu yanıma almıstım iyikide almısım :) Evlenmeden önce yaşadığım ilde olsaydım korkmazdım kendimi yalnız hissediyorum sanırım ailemi de aramıyorum anacığıımm kesin çok üzülür
canım bende siirtteyim ve benimde eşim görevde ve inanılmaz yağmur yağıyor bende aynı şekilde elektrik kesilirmi korkusu yaşıyorum(
ben burada korkumu dile getirmek isterken verdiğin tepkiye şaşırdım açıkçası.vınn denen bi alet var bilmem bilir misin ?
batmandan siirte yolladık yağmuru o zamanYa nasıl bi yerdir anlamadım yağmur yağıyor hem su hem elektrik kesiliyor eşlerimiz meslektaş sanırım.Tedarikli ol canım bence mumlarını hazırla :)
o kadar cahil değiliz şekerim elektrik olmadan bilgisayar çalışmaz laptop kullanıyorsun desem saatlerdir elektrik yok diyorsun bi şekilde şarjı biterdi
bu şekilde yazılar yazıp bayanlarla muhabbet etmeye çalışan sapıklar cıkıyorda arada o yüzden söylüyorum bunları
ışıldak yanıbaşımda duruyor canım tedarikliyim yani :)batmandan siirte yolladık yağmuru o zamanYa nasıl bi yerdir anlamadım yağmur yağıyor hem su hem elektrik kesiliyor eşlerimiz meslektaş sanırım.Tedarikli ol canım bence mumlarını hazırla :)
benim kociss polis sizinkiler neci bilmiyom ama olsun hepimiz gurbetteyiz gelsenize geyik topigine hem kafan dagilir...