elektrikler kesildi ve ben çok korkuyorum :(

niye kız severim ben şemmameyi halayıda ne güzel ohh

ya ben sabah arabada işe giderken şöyle güzel bir şarkı ile güne başlamayı çok severim...arabalarda mp4' ler varya hani radyo frekansı üzerinden yayına grip öyle çalışıyor mekanizması...ben tam güzel bir şarkı açıp bağıra çağıra o şarkıya eşlik ederken hooobbba başka radyo frekansı araya giriyor yerel radyolar tabi başlıyo şemmmamme vs. yerel türküler ya da ağıtlar o zaman hay şemmammeye diyorum sayıyorum içimden:) ben de severim halaydır türküdür ama her gün duyunca bir de anlamaynca arkının dilinden soğuyor insan...

Hahahahhahaha
haklısın canım bende severim türkü felan ama her zamanda olmaz doğru senin dediğin gibii

oh be elektrikler geldi nihayet ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım :) sağolun allah razı olsun valla

oh be elektrikler geldi nihayet ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım :) sağolun allah razı olsun valla

ben de elektrikler tekrar gitmeden duşa gireyim gece de korkarım duşa girmeyi sevmem ama ossun yarın işe pasaklı saçlarla gitmeyeyim dimi:) bu arada unutma şu ışıldak işini hemen al kendine kışın daha çoooooook kesilecek elektrik bu daha başlangıç((

off offf kurban olayım ben izmitime ( özledim şimdiden çookkk alışmısım her sabah kalkıp penceremi açardım şöyle denize karşı deriiinnn bi nefes alırdım burda uyanıyorm allahımm bütün gece üzerimize toz yağmış resmen

valla canım bizim buralar öyle toz var sürekli napalım dışardan gelen biri için alışmak zor ama gelenler çok memnun kalıyor.
sende alışacaksın zamanla çevre ve güzel arkadaşlıklar kurarsın . bu defa ayrılmak istemezsin brdan :)

alışamam gibi geliyor bana insanları sıcak kanlı misafirperver ama ortamı ne bileyim alışmısım ben gece çıkıp müzik dinlemeye gitmeye gezmeye eğlenmeye v.s ama o imkanlarım yok burada :S

alışamam gibi geliyor bana insanları sıcak kanlı misafirperver ama ortamı ne bileyim alışmısım ben gece çıkıp müzik dinlemeye gitmeye gezmeye eğlenmeye v.s ama o imkanlarım yok burada :S

o imkanlar yok burada evet. sende eşinle çıkar gezersn istedigin yere:82:

mehruu arkadaşım burda bulduğum çok iyi oldu seni :) diğer başlıktan bişeyler sordum ben sana pöh ile ilgili onlara müsait bi zamanında cevap yazarsan çok sevinirim

Konu sohbet içerikli olduğu için "Geyik Sohbeti" başlığına taşındı.Keyifli sohbetler..

bende batman da yasıyorum benimde eşim polis.. Allah tan o gün eşim vardı ewde.. ama saatlerce kesilmedi elektrik en fazla 40 dk sürdü..: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…