niye kız severim ben şemmameyi halayıda ne güzel ohh
ya ben sabah arabada işe giderken şöyle güzel bir şarkı ile güne başlamayı çok severim...arabalarda mp4' ler varya hani radyo frekansı üzerinden yayına grip öyle çalışıyor mekanizması...ben tam güzel bir şarkı açıp bağıra çağıra o şarkıya eşlik ederken hooobbba başka radyo frekansı araya giriyor yerel radyolar tabi başlıyo şemmmamme vs. yerel türküler ya da ağıtlar o zaman hay şemmammeye diyorum sayıyorum içimden:) ben de severim halaydır türküdür ama her gün duyunca bir de anlamaynca arkının dilinden soğuyor insan...
oh be elektrikler geldi nihayet ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım :) sağolun allah razı olsun valla
ben de elektrikler tekrar gitmeden duşa gireyim gece de korkarım duşa girmeyi sevmem ama ossun yarın işe pasaklı saçlarla gitmeyeyim dimi:) bu arada unutma şu ışıldak işini hemen al kendine kışın daha çoooooook kesilecek elektrik bu daha başlangıç((
off offf kurban olayım ben izmitime( özledim şimdiden çookkk alışmısım her sabah kalkıp penceremi açardım şöyle denize karşı deriiinnn bi nefes alırdım burda uyanıyorm allahımm bütün gece üzerimize toz yağmış resmen
valla canım bizim buralar öyle toz var sürekli napalımdışardan gelen biri için alışmak zor ama gelenler çok memnun kalıyor.
sende alışacaksın zamanla çevre ve güzel arkadaşlıklar kurarsın . bu defa ayrılmak istemezsin brdan :)
alışamam gibi geliyor bana insanları sıcak kanlı misafirperver ama ortamı ne bileyim alışmısım ben gece çıkıp müzik dinlemeye gitmeye gezmeye eğlenmeye v.s ama o imkanlarım yok burada :S
o imkanlar yok burada evet. sende eşinle çıkar gezersn istedigin yere:82:
sen hangi ildesin canım
batman canım. aynı şehirdeyiz seninle
msjını yeni gördüm canım ama cvp yazamıyorum henüz 100 mesaja ulaşamamışım :) elektrikler kesildi yinesenin eşin de polismi
ben nişanlıyım ve nişanlm şu anda asker. asker yolu bekliyorm