-
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Evet çok gelmiş neyse sağlık olsun ne diyelimEvi ateşe verdikev büyüktü de o kadar hic gelmemişti. Rekor kırdık binada millet haftalarca naaptiniz diye sorup durdu kiramızda 800 tl düşün yani
Valla çözüm bulunmazsa dava da açarim tüketici haklarnada basvururum.sende masallah diycemde 730 tl 3+1 eve fatura getirmeyi basaran ben varken diyemiyorumSenin uykun kaçtı benim gözler yuvalarından fırladı yeminle.
Elektrik faturası değil ev peşinatı. Aman arkadasım tüketici haklarına git nereye gidersen git git yani. Yazık günah.
Bana 925 tl doğalgaz gelince icime oturdu boyle fatura görsem öküz sürüsü böğrüme oturur valla.
Gecen gun banada geldi. Enerjisaya gittim daha ben fatura yuksek demeden adam hemen iptal etti faturayi aksaminada yeni fatura geldi duzeltilmis olarakValla çözüm bulunmazsa dava da açarim tüketici haklarnada basvururum.sende masallah diycemde 730 tl 3+1 eve fatura getirmeyi basaran ben varken diyemiyorum
Aynen bende yurtdışındayım gelgörkiii 2 aydır benim gas faturasıda şişirilmiş 2 hafta önce gelenlede büyük sarsıntı yaşadım 2 bin lira sadece banyo yapıyoruz gerisi elektrik kaçkez aradım sayaç yanlış okunmuş onların numarasıyla benim ki aynı değil ok ilgilencez diyorlar tık yok dün aradım siz benle kafamı buluyorsunuz ben eğlenmiyorum bundan sonra mahkemede görüşürüz dedim manager aldı teli hanım efendi yanlışlık olmuş çok özür dileriz faturayı yok sayın iki haftaya saatte tekrar bakıp yeni fatura yollucaz dediler hadi bakalım doğrumu çıkcak bekliyorum kesinlikle itiraz et peşini bırakma onları pes ettirene kadar bende ödemeyip kesinlikle birşey çıkmazsa mahkemeye vericem şimdi 2 bin önümüzdeki aya bakıyorum internetten o bile 1ooo bin lira borç gözüyor önümüzdeki ay için havadan topluyom sanki ben parayıHangi ulkede sacmalik yok ki, isi politikaya getirmeyelim bayanlar hemen baslamayin gercekten, politikadan nefret ediyorum... Tatlim bu faturada kesinlikle yanlislik var, dava acabilirsin cunku o kadar gelmesi biraz imkansiz, isyeri isletenlerin o kadar geliyordur heralde
Daha önceki evime 800 tl gelmişti onu düzeltiler ama 39 bin olunca endişelerim arttı sonucta ödeyebileceğimiz bir rakam değil.
YTL mi kaldıYuvarlak hesap 390 YTL elektrik faturası dogru okumusum meblağı di mi? E yok artık ya dükkan mı işliyor yahu.
İnşallah sizede geçmiş olsun.Ahahahahaha gece gece iyi güldüm.
Geçen sene bana da böyle 35.000 kusur bir fatura gelmişti sabahı sabah edip Elektrik idaresine damlamıştım. Bilgisayardan bakıp anında düzeltmişlerdi. Sorun yeni taktıkları sayaçmış.
Bence bir kaç gün içinde sizinkini de düzeltirler.
İnşallah değildir kı 7 aydır bı evde oturuyorum ywni üzerimize aldık sayılırSaka gibi .. halen borcunuz 39 milyar diyebiliyorlar yani.. muhakkak yanlislik vardir.. yada en kotusu kacak elektrik kullanimi
Benimki hala düElmedi sorun mu var acaba?Gecen gun banada geldi. Enerjisaya gittim daha ben fatura yuksek demeden adam hemen iptal etti faturayi aksaminada yeni fatura geldi duzeltilmis olarak
Ayy inşallah düzelir.bizde almanyada yasarken sabit gelirsi be güzel.Aynen bende yurtdışındayım gelgörkiii 2 aydır benim gas faturasıda şişirilmiş 2 hafta önce gelenlede büyük sarsıntı yaşadım 2 bin lira sadece banyo yapıyoruz gerisi elektrik kaçkez aradım sayaç yanlış okunmuş onların numarasıyla benim ki aynı değil ok ilgilencez diyorlar tık yok dün aradım siz benle kafamı buluyorsunuz ben eğlenmiyorum bundan sonra mahkemede görüşürüz dedim manager aldı teli hanım efendi yanlışlık olmuş çok özür dileriz faturayı yok sayın iki haftaya saatte tekrar bakıp yeni fatura yollucaz dediler hadi bakalım doğrumu çıkcak bekliyorum kesinlikle itiraz et peşini bırakma onları pes ettirene kadar bende ödemeyip kesinlikle birşey çıkmazsa mahkemeye vericem şimdi 2 bin önümüzdeki aya bakıyorum internetten o bile 1ooo bin lira borç gözüyor önümüzdeki ay için havadan topluyom sanki ben parayı
Sığmaz fırınadaKocanı sürekli Fırında pişirsen bile bu mebla gelmez :) tüketici heyetine gidin Hürriyete yazın hemen çözerler
Bende öyle unuyorum.tesekurlerillaki düzeltilir. akla yatkın değil zaten. önceki kullanımlarınızın ortalamasına bakarlar, zaten anlaşılır.
Ayy halımıze şükreder duruma geldik ya tutarsa mantiği ni yapıyorlar anlamadım.Bu neki,bana gelen fatura 110 bin civarındaydi yaşadığım şoku anlatamam☺ sayaç değiştirilir fatura da iptal ..
Onlarda bor al olması gereken tutar çıkıyor ama hala düzeltemediker 5 gündür:-(Aynı şey bizim de başımıza geldi sayacı okuyan personel yanlış okuyunca 300 TL gibi bir rakam geldi 2010 yılında tabi hemen ayedaşa gittim akıllı sayaçlarda T1, T2, T3 değerleri oluyor onları karşılaştırmanı öneririm
Yok valla kalmadı ama boyle fatura görünce aklım kaydıYTL mi kaldı
39bin lira .Bir araba parası