Elektrik faturası!!!

Valla çözüm bulunmazsa dava da açarim tüketici haklarnada basvururum.sende masallah diycemde 730 tl 3+1 eve fatura getirmeyi basaran ben varken diyemiyorum

Ahahahahaha gece gece iyi güldüm.

Geçen sene bana da böyle 35.000 kusur bir fatura gelmişti sabahı sabah edip Elektrik idaresine damlamıştım. Bilgisayardan bakıp anında düzeltmişlerdi. Sorun yeni taktıkları sayaçmış.

Bence bir kaç gün içinde sizinkini de düzeltirler.

Aynen bende yurtdışındayım gelgörkiii 2 aydır benim gas faturasıda şişirilmiş 2 hafta önce gelenlede büyük sarsıntı yaşadım 2 bin lira sadece banyo yapıyoruz gerisi elektrik kaçkez aradım sayaç yanlış okunmuş onların numarasıyla benim ki aynı değil ok ilgilencez diyorlar tık yok dün aradım siz benle kafamı buluyorsunuz ben eğlenmiyorum bundan sonra mahkemede görüşürüz dedim manager aldı teli hanım efendi yanlışlık olmuş çok özür dileriz faturayı yok sayın iki haftaya saatte tekrar bakıp yeni fatura yollucaz dediler hadi bakalım doğrumu çıkcak bekliyorum kesinlikle itiraz et peşini bırakma onları pes ettirene kadar bende ödemeyip kesinlikle birşey çıkmazsa mahkemeye vericem şimdi 2 bin önümüzdeki aya bakıyorum internetten o bile 1ooo bin lira borç gözüyor önümüzdeki ay için havadan topluyom sanki ben parayı

Bu neki,bana gelen fatura 110 bin civarındaydi yaşadığım şoku anlatamam☺ sayaç değiştirilir fatura da iptal ..

Aynı şey bizim de başımıza geldi sayacı okuyan personel yanlış okuyunca 300 TL gibi bir rakam geldi 2010 yılında tabi hemen ayedaşa gittim akıllı sayaçlarda T1, T2, T3 değerleri oluyor onları karşılaştırmanı öneririm

39 bin tl itiraz et tekrar sayacı okumaya gelirler..Sayaçta kaç yazıyor peki kw

Aynısı geçen gün başımıza geldi 11 günlük tüketim miktarı 3600 lira diye fatura geldi, apartman görevlisi de bizim faturayı görünce şok olmuş gösterdi hemen, eşim bedaş' a gitti sayacımızın arızalı olduğunu söylemişler o faturayı iptal ettiler sayaç için de gelip bakacaklarmış ya götürüp tamir edeceklermiş ya da yenisini takacaklarmış, mutlaka başvurun iptal ederler faturayı

DAha önce bizim başımıza gelmişti böyle bir durum. Fatura otomatik ödemede olduğundan kredi kartından tüm parayı çekmişlerdi. Siz yine şanslıymışsınız bize fatura da bırakmadıklarından hiç farketmemiştik bile, daha okumadılar sanıyorduk. Neyse ekstreleri kontrol ederken farkettik ki yüklü bir tutar çekilmiş ve bu tutar bir fatura. Elektrik idaresine gidip itiraz ettik, biz geri ödeme yapacağız dediler. Bir kaç gün bekleyip geri gelen bir şey olmayınca tekrar gidip biraz cazgırlık yaptık ve elden paramızı aldık. Sürekli kovalamazsan ne yazık ki sonuca ulaşamıyorsun. Biraz kötü bir tavsiye olacak ama en kısa zamanda gidip orayı ayağa kaldırıp müdür ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Bu arada sebep olarakta sayacın yanlış okunduğunu söylemişlerdi. Muhtemelen size de aynısını söyleyecekler.

İnşallah sizede geçmiş olsun.
Saka gibi .. halen borcunuz 39 milyar diyebiliyorlar yani.. muhakkak yanlislik vardir.. yada en kotusu kacak elektrik kullanimi
İnşallah değildir kı 7 aydır bı evde oturuyorum ywni üzerimize aldık sayılır
Gecen gun banada geldi. Enerjisaya gittim daha ben fatura yuksek demeden adam hemen iptal etti faturayi aksaminada yeni fatura geldi duzeltilmis olarak
Benimki hala düElmedi sorun mu var acaba?
Ayy inşallah düzelir.bizde almanyada yasarken sabit gelirsi be güzel.
Kocanı sürekli Fırında pişirsen bile bu mebla gelmez :) tüketici heyetine gidin Hürriyete yazın hemen çözerler
Sığmaz fırınadaaynen grşeyi 1 ay boyunca kapatmadam yine gelmez
illaki düzeltilir. akla yatkın değil zaten. önceki kullanımlarınızın ortalamasına bakarlar, zaten anlaşılır.
Bende öyle unuyorum.tesekurler
Bu neki,bana gelen fatura 110 bin civarındaydi yaşadığım şoku anlatamam☺ sayaç değiştirilir fatura da iptal ..
Ayy halımıze şükreder duruma geldik ya tutarsa mantiği ni yapıyorlar anlamadım.
Onlarda bor al olması gereken tutar çıkıyor ama hala düzeltemediker 5 gündür:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…