- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
-
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Kızlar merhaba daha öncede benzer bir durum basıma gelmişti.pazartesi günü misafirimi ugurlamak için dişarı cıktıgımda gelen elektrik faturamla şoka girdim,39088,80 tl.yanlıslık olmustur diye fatura ödeme merkezine gittim ordada aynısı yazıyor.elektrik idaresine gittim itiraz ettim.hala sonuc yok.basına böyle bişey gelen var mi ne yapmalıyım habi fatura silinse bile bi evrak vermiyorlar.sonradan basıma iş açarmi?yardımmm
Uc bin dokuz yuz tl diye goruyorum benYuvarlak hesap 390 YTL elektrik faturası dogru okumusum meblağı di mi? E yok artık ya dükkan mı işliyor yahu.
Uc bin dokuz yuz de degil, otuz dokuz bin seksen sekiz liraYuvarlak hesap 390 YTL elektrik faturası dogru okumusum meblağı di mi? E yok artık ya dükkan mı işliyor yahu.
Ilk 3 bin diye okudum fakat 39bin kusur gibi gozukuyor, virgilden oncesi 5 haneli sayiBen anlamadim 390 lira mi 3 bin 90 kusurlumu fatura
Neee. Mümkün değil. Bizim düğün salonumuz var bu ay 6 düğün oldu 2.250 tl geldi. Yazın full düğünlerde en fazla 6 bin geliyor. Boyle birsey insanın aklını oynatır resmenUc bin dokuz yuz de degil, otuz dokuz bin seksen sekiz lira
Valla bir aylık fatura tüm bina kullansak 10 daire yine gelmez herhalde.elektrik idaresindekılerde öyle dedi.biri kaçak kullanmış olmasın
Aradım bedastan öğrenmek için borcumu 39 bin 88 tl dedi bide utanmadan.
Malesef faturayı arkadasım aldı tutarı bulamıyor.ne biliyim diyor o baska bişeydir dedim diyorUc bin dokuz yuz de degil, otuz dokuz bin seksen sekiz lira