- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Dehsete dustum yarabbiNeee. Mümkün değil. Bizim düğün salonumuz var bu ay 6 düğün oldu 2.250 tl geldi. Yazın full düğünlerde en fazla 6 bin geliyor. Boyle birsey insanın aklını oynatır resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dehsete dustum yarabbiNeee. Mümkün değil. Bizim düğün salonumuz var bu ay 6 düğün oldu 2.250 tl geldi. Yazın full düğünlerde en fazla 6 bin geliyor. Boyle birsey insanın aklını oynatır resmen
Aradım bedastan öğrenmek için borcumu 39 bin 88 tl dedi bide utanmadan.
Aradım söyledim adam kısa süreli konusamadı bile nasıl yani dedi?geldi eve faturayla basbasa romantik anlar yasadılar sonrada panık nasıl öderiz ya itirazı kabul etmezlerseEşiniz ne dedi
Evet yeni arabamızın bırcu daha bitmedi 42 bine almiştikHe he 39 bin diyeydin. Sıfır araba parası o be
Hahah ama imkansiz bu, koca bir sirkete ancak gelir boyle bir fature, mantiken imkansiz.. İlla ki duzelir merak etmeyin, her turlu kanitlanirMalesef faturayı arkadasım aldı tutarı bulamıyor.ne biliyim diyor o baska bişeydir dedim diyorartık gülmeye basladım sinirlerim bozuldu
İnşallah konustum müsteri hizmetleriyle silinmiş fatura sayacı kontrole gelicekler diyor.sonrasında baska bir müsteri temsilcisiyle görüştüm sayacı inceliycrkler fatura duruyor dedi:-(Hahah ama imkansiz bu, koca bir sirkete ancak gelir boyle bir fature, mantiken imkansiz.. İlla ki duzelir merak etmeyin, her turlu kanitlanir
Mahkeme islerinden pek anlamam fakat bu is boyle cozulmezse mahkemeye verebilir misiniz? Verilebiliyor mu? normal bir evin maksimum faturasi bile bundan kat kat azdir hani anlasilir bir tarama yapilsa, yanlis mi dusunuyorumİnşallah konustum müsteri hizmetleriyle silinmiş fatura sayacı kontrole gelicekler diyor.sonrasında baska bir müsteri temsilcisiyle görüştüm sayacı inceliycrkler fatura duruyor dedi:-(
Doğru.geçen ay sayaçlar değişti bozuk sayactan meydana gelebileceğini söyledilerMahkeme islerinden pek anlamam fakat bu is boyle cozulmezse mahkemeye verebilir misiniz? Verilebiliyor mu? normal bir evin maksimum faturasi bile bundan kat kat azdir hani anlasilir bir tarama yapilsa, yanlis mi dusunuyorum
Zannetmem sonucta ellerindekı cihazlarla sayacı okutuyorlar.öyle çıkıyor ben mi yanlış biliyorumAd soyad benzerliginden yanlış fatura size geliyo olmasin. Mesela büyük bi iş yerinin faturası yanlislikla eşinizin adına gelebilir bi ihtimal
Artık arabayı satar ödersinizEvet yeni arabamızın bırcu daha bitmedi 42 bine almiştik
Yanii.yada evlerden biriniArtık arabayı satar ödersiniz
925 tl lik ne yaktın okadar 1 aylik miSenin uykun kaçtı benim gözler yuvalarından fırladı yeminle.
Elektrik faturası değil ev peşinatı. Aman arkadasım tüketici haklarına git nereye gidersen git git yani. Yazık günah.
Bana 925 tl doğalgaz gelince icime oturdu boyle fatura görsem öküz sürüsü böğrüme oturur valla.
Evi ateşe verdik ev büyüktü de o kadar hic gelmemişti. Rekor kırdık binada millet haftalarca naaptiniz diye sorup durdu kiramızda 800 tl düşün yani925 tl lik ne yaktın okadar 1 aylik mi