Elektrik faturası!!!

Hahah ama imkansiz bu, koca bir sirkete ancak gelir boyle bir fature, mantiken imkansiz.. İlla ki duzelir merak etmeyin, her turlu kanitlanir
İnşallah konustum müsteri hizmetleriyle silinmiş fatura sayacı kontrole gelicekler diyor.sonrasında baska bir müsteri temsilcisiyle görüştüm sayacı inceliycrkler fatura duruyor dedi:-(

İnşallah konustum müsteri hizmetleriyle silinmiş fatura sayacı kontrole gelicekler diyor.sonrasında baska bir müsteri temsilcisiyle görüştüm sayacı inceliycrkler fatura duruyor dedi:-(
Mahkeme islerinden pek anlamam fakat bu is boyle cozulmezse mahkemeye verebilir misiniz? Verilebiliyor mu? normal bir evin maksimum faturasi bile bundan kat kat azdir hani anlasilir bir tarama yapilsa, yanlis mi dusunuyorum

Ad soyad benzerliginden yanlış fatura size geliyo olmasin. Mesela büyük bi iş yerinin faturası yanlislikla eşinizin adına gelebilir bi ihtimal

Senin uykun kaçtı benim gözler yuvalarından fırladı yeminle.
Elektrik faturası değil ev peşinatı. Aman arkadasım tüketici haklarına git nereye gidersen git git yani. Yazık günah.
Bana 925 tl doğalgaz gelince icime oturdu boyle fatura görsem öküz sürüsü böğrüme oturur valla.

Senin uykun kaçtı benim gözler yuvalarından fırladı yeminle.
Elektrik faturası değil ev peşinatı. Aman arkadasım tüketici haklarına git nereye gidersen git git yani. Yazık günah.
Bana 925 tl doğalgaz gelince icime oturdu boyle fatura görsem öküz sürüsü böğrüme oturur valla.
925 tl lik ne yaktın okadar 1 aylik mi o_O

X