- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
umarım bir yanlışlık olmuşturrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde bu dilden anlıyor onlar canım tabiki yapıcam az sesini yükselttin mi hemen cozukuyorDAha önce bizim başımıza gelmişti böyle bir durum. Fatura otomatik ödemede olduğundan kredi kartından tüm parayı çekmişlerdi. Siz yine şanslıymışsınız bize fatura da bırakmadıklarından hiç farketmemiştik bile, daha okumadılar sanıyorduk. Neyse ekstreleri kontrol ederken farkettik ki yüklü bir tutar çekilmiş ve bu tutar bir fatura. Elektrik idaresine gidip itiraz ettik, biz geri ödeme yapacağız dediler. Bir kaç gün bekleyip geri gelen bir şey olmayınca tekrar gidip biraz cazgırlık yaptık ve elden paramızı aldık. Sürekli kovalamazsan ne yazık ki sonuca ulaşamıyorsun. Biraz kötü bir tavsiye olacak ama en kısa zamanda gidip orayı ayağa kaldırıp müdür ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Bu arada sebep olarakta sayacın yanlış okunduğunu söylemişlerdi. Muhtemelen size de aynısını söyleyecekler.
çok yüksek ihtimal.umarım bir yanlışlık olmuşturrr
İnşallah@tugceserdar konunun takipçisiyim. umarım kısa zamanda hallolur. korkunç durum.
Ödemeye hiç niyetim yok zaten sonuna kadar gider bu iş ama asla ödemem mahkemeyse mahkemOrtada bariz bi problem olduğu belli .
Bi kere ortalama metrekarede bi ev aylık 39 bin liralık elektrik yakmaz.
Evinizin içinde 60 tane sanayi makinası olması lazım o kadar fatura çıkması için .
Hakkınızı arayın , itiraz edin ama asla ödemeyin .
Çocuğunuzun , evinizin rızkını haybeye sakın ödemeyin .
gittim elektrik idaresine.sen termik santral kullansan
uzaya roket fırlatsan 39.000 tl gelmesi normal değil.
canım anadolu yakasında oturuyorsan böyle hatalar yapıyorlar.
bize de 1500 küsür gelmişti.
gittik itiraz ettik zor hal 160 tl ye indirdik.
kullandığımız belki 20 tl bişeydi.
ama halkı bazen böyle gerizekalı yerine koyuyor bazı kurumlar.
sen bunu önce elektrik idaresine sonra da başbakanlığa yaz canım.
bu kaçıncı hata duyduğum.
günah yazık.
paris hilton'a gelse böyle fatura o bile itiraz eder.
hakkını ara
evet aynen öyle.39 bin
eski parayla 39 milyar
yaaa banada ortalama o kadar geliyordu.ama bu at şok yasadık geçen ay da aynı apartmanda oturuyoruz annemle ona 870 tl geldi.Ben de 55 TL gelen faturaya çok diyen ağzıma biber sürcem 39bin ne demek
Yoo çıkar ama sayac arızalı az yazmıstır ınun farkını almıslardır daha önce annemlerde oldu.40 bin tl ödenicek bir rakam değil ev almıyorum araba almıyorum sonuctabizede 600 geldi ödedik sonuç çıkmadı
yanlış anladınız sanırım 600 tl az değilki malesef babamda bişey çıkmaz diye üstüne düşmüyor içime oturduYoo çıkar ama sayac arızalı az yazmıstır ınun farkını almıslardır daha önce annemlerde oldu.40 bin tl ödenicek bir rakam değil ev almıyorum araba almıyorum sonucta
Doğru anladım annemlere geçen ay 800 tl fatura geldi gittiler itiraz etmeye.bir aüredir sayaclarının arızalı oldugunu az yazdiğin buda o ayların faturası oldugunu söylediler ve ödemek zorunda bırakıldılar ve ı aylar dedıklerindede hiç az gelmedi kı...hep 150-170 tl arası idiyanlış anladınız sanırım 600 tl az değilki malesef babamda bişey çıkmaz diye üstüne düşmüyor içime oturdu
Onun daha olayın ilk sokunu atlatiğim an çekmiştimSayaçtaki rakamların tarihi ile birlike resmini çoek bence davalık vs olursan kullanırsın.
Sayacınız bozuk olabilir ya da birileri sizden kaçak kullanıyor olabilir. Bir kaç kişiyle de olmaz yani bu. Sayaç bozuktur muhtemelen...Kızlar merhaba daha öncede benzer bir durum basıma gelmişti.pazartesi günü misafirimi ugurlamak için dişarı cıktıgımda gelen elektrik faturamla şoka girdim,39088,80 tl.yanlıslık olmustur diye fatura ödeme merkezine gittim ordada aynısı yazıyor.elektrik idaresine gittim itiraz ettim.hala sonuc yok.basına böyle bişey gelen var mi ne yapmalıyım habi fatura silinse bile bi evrak vermiyorlar.sonradan basıma iş açarmi?yardımmm
Muhtemelen tüm apartman benden kullansa yine gelmez herhaldeSayacınız bozuk olabilir ya da birileri sizden kaçak kullanıyor olabilir. Bir kaç kişiyle de olmaz yani bu. Sayaç bozuktur muhtemelen...