• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Bayağı zor
Tutumlu olamıyorum
Ne için çalışıyoruz diyorum
Konforu kısmıyorum sanırım
Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o :( )

Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o :KK43: )

Ne güzel canım
Ben hiç birikim yapamıyorum
Keza eşim de öyle
Gördüğümüzü alıyoruz
Kısmıyoruz
K.valide tam uygunsunuz diyo
(:

Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o :KK43: )

İnşallah nasip olur
Araba canım
Biz artık tüp bebeğe çalışacağız bu yıl

Hahaha harikasın canım ya maaşallah. Taktikler süper. Senden öğreneceklerimiz var.ay bende ne kitap alırdım. Okuldan sonra kestim biraz işte. Okuyamıyorum ama hala indirimde filan görürsem alırım :)

Eşimin araba var bide dükkanda var. Nolur bana bıraksa Yok forsu bozulur paşanın. Diğeri ticari araç ya müşteriye karşı gösterişi olması lazımmış. :(
Ben bi alayım ah bi alayım. O zaman göstercem ona:KK49::KK53:

Back
X