- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Ya konforundan kısma zaten tatlım. Su ısıtıcısı, ütü konfor mu? Ütüden nefret ederim. Zulüm ütü yani :))
Arkadaşım tüm makineyi ütüler
Ben onun kadar değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya konforundan kısma zaten tatlım. Su ısıtıcısı, ütü konfor mu? Ütüden nefret ederim. Zulüm ütü yani :))
Zeynepler çok yaramaz oluyo haberin olsun :)Kızım olursa adını Zeynep koyacağım
Allah muradına erdirsin canım inşallah. Duacınım
Ay hiç sevmem ütü. Mecburiler dışında ütülememArkadaşım tüm makineyi ütüler
Ben onun kadar değil
Zeynepler çok yaramaz oluyo haberin olsun :)
Aşk olsun müsrif demeyelim de, dikkatsiz diyelim. Biraz daha dikkat edersen sorun olmaz.İnşallah canım teşekkür ederim
Müsrif anne adayı :))
Aşk olsun müsrif demeyelim de, dikkatsiz diyelim. Biraz daha dikkat edersen sorun olmaz.
Amin canım hayırlısı olsun tabiOlsun ya
Hayırlı olsun da
Çok sağolAmin canım hayırlısı olsun tabi
Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o )Bayağı zor
Tutumlu olamıyorum
Ne için çalışıyoruz diyorum
Konforu kısmıyorum sanırım
Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o )
Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o )
Hahaha harikasın canım ya maaşallah. Taktikler süper. Senden öğreneceklerimiz var.ay bende ne kitap alırdım. Okuldan sonra kestim biraz işte. Okuyamıyorum ama hala indirimde filan görürsem alırım :)Yok bende konforuma çok düşkünüm günü en iyi şekilde geçirmeye bakarım. Bu aralar biraz pintiliğim tuttu. Araba almak istiyorum kendime de söylemesi ayıptır. Ondan elime beş kuruş dahi geçse açılmaz kumbara var koca teneke oraya atıyom. Sonra ekmek almaya bile Param yok. Eşime diyom işten gelirken ekmek al vs. Yok sana para vermiştim n’aptın hemen diyo. Bende cevap hazır. İki tane çocuk var isteği ihtiyacı bitiyo mu ki diyom. Bilmiyo ki evdeki stoğu kullanıyom. Buzluğu erzak dolabını bakliyatı bitireyim bu koş onlar bizi kurtarır bende harcama yapmazsam baya biriktirmiş olurum bahara kadar. Bugün kendime söz verdim. Yaza kadar kitap almıycam(benim zaafım da o )
Aynen. İki haftada bir eşimin pantolon gömlek ütülerim o kadarAy hiç sevmem ütü. Mecburiler dışında ütülemem
Ay hadi inşallah. Hayırlısı oldun canım. Yat dinlen zor bi süreçOlsun ya
Hayırlı olsun da
Aynen. İki haftada bir eşimin pantolon gömlek ütülerim o kadar
Ay hadi inşallah. Hayırlısı oldun canım. Yat dinlen zor bi süreç
Aynen bende. Sadece eşimin ütüsü oluyor diyebilirim. Bende çalışmama rağmen hattaAynen. İki haftada bir eşimin pantolon gömlek ütülerim o kadar
Ay hadi inşallah. Hayırlısı oldun canım. Yat dinlen zor bi süreç
Bizde çok borç vardı. 2 3 ay oldu bitireli. Şimdş birikime başladık. Ev peşinatı için inşallah