Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Ankara'da oturuyorsanız, yüksek faturalara hazırlanın! Sabancılar aldı elektriği, sayaçları tek tek değiştiriyorlar-hiçbir sebep yokken!- akıllı sayaç takıyorlar, akıllıca soymak için! 30-40 gelen faturanız, 80-90'a çıkıyor! asgari ücretle çalıştırdıkları elemanları nasıl ödeyecek bu faturaları, Allah yardımcıları olsun. hükümet zenginleri zenginleştirmek için elinden geleni yapıyor, sağolsun.

Çok sinir bozucu bir durum ya, haber verdiğiniz için teşekkürler

vur halkın soırtınaa sonrada neden dışarda insanalr fakir sefil aç evsiz kalıyor görün iştee evlerde masraftan insanalr artık çıkış bulamıyorr yuh diyorum başkada bişey demicem

benim faturamda 67 geldi bu ayy 2 kişiyiz sözde

arkadaşımla apartta yaşıyoruz.evde sadece buzdolabı tv(1adet) ve pc çalışıyor .ikinci öğretimiz zaten,akşama kadar yakmıyoruz lambaları.sadece akşamları.
ve bize her ay 60tan aşağı fatura gelmiyor.Allah bildiği gibi yapsıın ben anlamıyorum bir türlü nasıl olduğunu.ayda sadece bir kez fırında bişey yaparız.çamaşır makinası yok,yurtta yıkanıyor.elektrik süpürgesi de haftada bir çalışıyor.zaten iki oda bir mutfak var.biz mi hastayız yoksa bu işte bi tuhaflık var mı?

kalemkutu, fazla geliyor anlattıklarına bakılınca.

evet tatlım.anlattıklarımdan fazlasını yakmıyoruz.hatta azını bile yakıyoruz.
son faturamı söyleyeyim;ilk okuma tarihi 24.12.2011 son okuma24.02.2012
ve 13ocaktan 26 şubata kadar şalterler inikti tatile gittik.gelen fatura 63tl.
daha ne diyeyim.

60 tl geliyor 2 kişiyiz
termosifonun cok elektrik çektiğini düşünüyorum

60'tan Aşağı gelmiyor.
Üstelik iki kişiyiz.

dün yine geldi 56.10 tl düşmüş şaşırdım

bu elektrik faturasına acıdığım kadar ne suya ne doğalgaza acıyorum gerçekten her ay aynı şeyleri yaptığım halde nasıl 20 tl fark eder
bu ay da 80 gelmiş aprtmanda rekoru ben kırıyorum eşim artık benimle dalga geçiyo en alt katımızda tekstil konfeksiyonu var koca atolyeye 500 2 kişilik eve 100 geliyo diye

Benim de maalesef hep yüksek gelir. Bu ay 86 geldi. Önceki aylar da aşağı yukarı aynı. Eşimde dalga geçip duruyor apartmanda rekoru biz kırıyoruz diye. Ben de şaşırıp kalıyorum ya ben de mi tuhaflık diye? Ama bizim binada gündüz benden başka kimse yok ,herkes çalışıyor ben evdeyim ve her şeyi kullanıyorum. Onların faturasına nazaran benimkinin çok gelmesini normal karşılıyorum ama eşim arada bi laf sokup duruyor bu da canımı sıkıyor ki tutumlu bir insan olduğumu bildiği haldeGece 10 dan sonra fazla elektrik yakan cihazları kullanmak daha tasarruflu imiş.Ama bunu da tedaş bürolarından aktifleştirmek gerekiyormuş galiba. Yoksa öyle kullanmanında yokmuş bir faydası.

valla kızlar burdaki 40 lı 50li faturaları görünce çok kıskandım =)
bize her ay 100 ila 130 arası geliyor hiç oynamaz.bıktım faturalardan artık..

Önceden 30-45 arası olurdu.Akıllı saate geçtiğimizden beri 90 ın altına düştüğünü görmedim. Şantiye işletiyoruz sanki. O değil de saat gerçekten akıllıymış. Takdir ettim. Zira kullanım değişmemesine hatta daha da dikkat edilmesine rağmen faturayı 3 katına çıkarabiliyor. Huzurlarınızda kendilerini bu performanstan dolayı tebrik ediyorum. Kaçak kullanım bedeline girmiyorum bile. Meşe odunuyla girişesim var şirkete...
Elektrik demeyin banaaaa

bizim 240 geliyor.8 aylık bebeğim var ufo kullanıyoruz.ev çok soğuk oluyor.hasta olmasın diye hafta da 1 yıkıyorm.mutfak aletleri meyve sıkacağı falan filan her ay aynı fatura ne yapalım kızıma değer.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…