• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

bizim 240 geliyor.8 aylık bebeğim var ufo kullanıyoruz.ev çok soğuk oluyor.hasta olmasın diye hafta da 1 yıkıyorm.mutfak aletleri meyve sıkacağı falan filan her ay aynı fatura ne yapalım kızıma değer.....

bizim 240 geliyor.8 aylık bebeğim var ufo kullanıyoruz.ev çok soğuk oluyor.hasta olmasın diye hafta da 1 yıkıyorm.mutfak aletleri meyve sıkacağı falan filan her ay aynı fatura ne yapalım kızıma değer.....

ufo kullanmayın.ihlas ısıtıcı alın yakmıyor o.biz bıraktık ufoyu anında 40 lara düştü.

bizimde en son 280 lira geldi,ufo kullanıyoruz sohpende elektrikli.o soguklarda gelen faturayı hiç söylemiyim yuh dersiniz çünkü ;) faturayi öderken vezneci ablama burası dükkanmı demiş :)

Yazin 6575 arasi geliyodu kisin bi ara elektirikli soba kullandik 130 gelmisti simdilerfe ise 100 felan geliyo sohbenimiz elektirikli yazin saclarimi pek kurutmam kendi haline birakirim banyodada sicak su pek kullanmam 2kisiyiz bizde cok gergi koyuyolarya insanin agzi acik kaliyo kullandigimiz elektirikle odedigimiz fiyat cok farkli

Bulaşık ve Çamaşır Makinasını 22:00 dan sonra calıstırıyorum, bilgisayarlar akşam 7 den 11 e kadar acık, kombi 7 den sonra acılıyor. Yine de 70 ten aşağı düşüremedim. 2 kişiyiz bir de :S

Bize elektirik faturası kışın 250 yazın 90 gelir ellektirikli şofben kullanıyorum 6 kişiyiz arada ufo açarız .

Bulaşık ve Çamaşır Makinasını 22:00 dan sonra calıstırıyorum, bilgisayarlar akşam 7 den 11 e kadar acık, kombi 7 den sonra acılıyor. Yine de 70 ten aşağı düşüremedim. 2 kişiyiz bir de :S

akıllı sayaca geçmenizi öneririm, 2 kişi için çok uyguna geliyor, biz de 2 kişiyiz makineleri saat 22.00 den sonra açtım kombi 24 saat yanıyordu, bilgisayarda 6-7 saat açık kalıyor 30 lira geldi

makineleri 22.00 den sonra çalıştırıyorum.kombi 24 saat çalışıyor.eşimle ben memur olduğumuz için ütümüz çok olur.faturamız kışın ort.60 tl,yazın ortalama 45 tl gelir.

geçen ay 80
bu ay 90:37::37::37:

sanki evde şofben var veya ufo felan kullanıyoruz deli olucam şu elektirik faturasına :ssz:

bu ay ilk defa az geldi ,kasımdan beri....

90tl :ssz: ufo ısıtıcıyı artık kullanmıyoruz cunku ,

ancak sofbenımde elektırıklı olunca napalım cekıcez bu kadar faturayı..

ufoyu yakarken 185 civarıydı hep asagı fiyatları goremdik eşimle hiç bi zaman....

Bu ay zam neredeyse %25 yansıdı.
Dikkatinizi çekti mi bilmem elektrik faturalarını zamdan sonra kestiler.
Yani zamdan önceki kullanımımız da dahil oldu. Böylelikle zam bu aydan değil geçen aydan itibaren geçerli oldu.
Oysa önce faturaları kesip sonra zamlı tarifeye geçmeliydiler...

65 gelmişti mart ayı için
nisan faturası 45 düşmüş,kombi devredışı kalınca bu etkiyi yapmış.

97 tl gelmiş.
Bizde bu aya dek tüm fişler dolu, ve salonun ışığı hep açıktı. Kardeşimle ben karanlıkta yatamayız, salonu açık bırakıyoruz. Ama burada öğrendiklerimden sonra hiç bir şeyi prizde bırakmıyorum bakalım bu ay ne kadar gelicek.

bu ay 72 gelmiş çok ya 2 kişiyiz
zam zam ömrümüzü yediler:36:

78 Gelmiş, geçen ay 57 mi ne gelmişti sevinmiştim düşüyor diye, zammı giydirmişler yine!

Back