Elektrik çarpıyor çok korkuyorum artık..

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ..Bu durum sıradan bir elektriklenme değil.Bulaşık makinası gibi cihazların çarpması topraklama prizlerle giderilebilir ama sıcak sudan,musluk başlığından elektirk çarpması sorunu ailemin evinde vardı çok can sıkıcı bir durum..Sonra sokakta elektrik arızası giderildi artık yerin altında mı başka türlü mü bilemiyorum, ve bu sorun halloldu..Dediniz ya yol boyunca çarpılıyor gibi oluyorum, bu sizin dairenizle ilgili değil daha genel bir sıkıntı olabilir..

Topraklama var mı bilmiyorum. üçlü priz var bi tane bi kısmı yanık çalışan diğer ikisini kullanıyoruz yanş bi tane üçlünün bi bölümü yanık iki bölümü sağlam. acaba ondsn olablr mi

Annemin evinde idim bugğn aynı onun da bulsşık makinasının metaline dokundum birşey olmadı dışarda bütün metallere dokundum hiç bişey olmuyor

Annemlerde de vardi ayni sorun..elimizi suya dokundurdugumuz an carpiyordu.. Sonra elektrikci geldi gecmis zaman tam hatirlamiyrm ama elektrik kacagi vardi bi yerde onu duzeltti sanirimm.. yani bi usta cagirin eminim halledecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…