How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Elektrik çarpıyor çok korkuyorum artık..

Canım tabi ki elektrikçi çağırın bu çok tehlikeli birşey. Banyo yaparken mazallah elektrik çarpsa... Bizim de böyle birşey başımıza geldi. Topraklama yapılırken elektrik akımı yanlışlıkla su tesisatına verilmiş dendi.

İlk etapta yazdiginizdan evdeki elektrik arizasinin suya kacak yaptigini dusundum ama anlasilan vucudunuzda biriken statik elektrik ile alakali.

Her gun mutlaka ama mutlaka 20 dk suyun altinda durun ve pamuklu giysiler giyin. Bir seminerde bunu konu almislardi bize hic unutmuyorum. Cok uzun bir seminerdi tamamini anlatmam mumkun degil ama cozumu bu sekildeydi:)

Yaa ben de iki hafta önce işten ayrıldım, o binada herşeyden elektrik çarpıyordu korkuyordum. Asansore basınca, kaloriferi elleyince, kapı kollarını tutunca. Artık elime bir tahta kalem alıp kontrol ediyordum.
Hatta bir adamla tokalaşayım dedim aman Allahım cızzzzzzz diye bir ses geldi herkes duydu :D
2 haftadır normalim ama elektrik çarpmıyor kendi evimde veya dışarda herhangi bir yerde. Sanırım o binada elektrik kaçağı falan vardı siz de bir gösterin mutlaka..

İlk etapta yazdiginizdan evdeki elektrik arizasinin suya kacak yaptigini dusundum ama anlasilan vucudunuzda biriken statik elektrik ile alakali.

Her gun mutlaka ama mutlaka 20 dk suyun altinda durun ve pamuklu giysiler giyin. Bir seminerde bunu konu almislardi bize hic unutmuyorum. Cok uzun bir seminerdi tamamini anlatmam mumkun degil ama cozumu bu sekildeydi:)
Evde sıkıntı yok mu diyorsunuz yani

Aynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız yani altı lastik olanlardan ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara :KK54:

Biraz daha düşünseniz hatırlarsınız belki:dua:
Başka bir çözümü yok mudur ?
Ben her akşam banyo yaparım hep pamuklu giyerim yinede işe yaramıyor.:110:

Aynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara :KK54:
Bilgi için teşekkürler

Aynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız yani altı lastik olanlardan ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara :KK54:
Çatal bıçak da iletgen ama onlardan çarpmıyor demir vs. çarpmıyor su çarpıyor

Ben hiç terliksiz dolanmam:KK35:

Benide is yerindeki sandalye, kapinin uzerinde demir elektrik carpiyor.. bir kac kezde musterilerin elinden belgeleri alirken carpti..

Back