- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bilmiyorum malesef ne olduğunu yarın elektrikçi bakar artıkkasik tabağı elektrik kacagindan dolayi söyledim Otel gorevlileride kabul etmişti kaçak olduğunu. Sizin evde de acaba böyle bişey mi var
Evet sudan da oluyor...metal ve elektrikli eşyalara dokunduğumda canım yanıyor çatır çutur ses çıkarıyorum :)Sorun bende ise yarın boşa elektrikçiye para vermeyelim bari :) ama sudan da çarpıyor size oldu mu sudan?
Çok fena durum yaEvet sudan da oluyor...metal ve elektrikli eşyalara dokunduğumda canım yanıyor çatır çutur ses çıkarıyorum :)
Evde sıkıntı yok mu diyorsunuz yaniİlk etapta yazdiginizdan evdeki elektrik arizasinin suya kacak yaptigini dusundum ama anlasilan vucudunuzda biriken statik elektrik ile alakali.
Her gun mutlaka ama mutlaka 20 dk suyun altinda durun ve pamuklu giysiler giyin. Bir seminerde bunu konu almislardi bize hic unutmuyorum. Cok uzun bir seminerdi tamamini anlatmam mumkun degil ama cozumu bu sekildeydi:)
Yok o zmn bişey olmuyorKedinizi severken bile bunu yasiyorsaniz muhtemelen sizin vucudunuzdaki statik elektrikle alakalidir.
Siz benim tavsiyelerimi bir kac gun uygulayin hala devam ederse bir elektrikciyle gorusursunuzYok o zmn bişey olmuyor
Tmm teşekkürlerSiz benim tavsiyelerimi bir kac gun uygulayin hala devam ederse bir elektrikciyle gorusursunuz
Biraz daha düşünseniz hatırlarsınız belkiİlk etapta yazdiginizdan evdeki elektrik arizasinin suya kacak yaptigini dusundum ama anlasilan vucudunuzda biriken statik elektrik ile alakali.
Her gun mutlaka ama mutlaka 20 dk suyun altinda durun ve pamuklu giysiler giyin. Bir seminerde bunu konu almislardi bize hic unutmuyorum. Cok uzun bir seminerdi tamamini anlatmam mumkun degil ama cozumu bu sekildeydi:)
Bilgi için teşekkürlerAynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara
Çatal bıçak da iletgen ama onlardan çarpmıyor demir vs. çarpmıyor su çarpıyorAynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız yani altı lastik olanlardan ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara
Yok malesefEvde kontrol kalemi yok mu? Suyu actiktan sonra muslugun metal kismina dokundurun mesela
Ben hiç terliksiz dolanmamAynı şeyi yaşıyorum ve daha bugün bi araştırma yaptım bununla ilgili. Hemen size de aktarayım. Statik elektrik kışın kişilerde çok oluyor muş. Bu elektriği boşaltmazsanız bu şekilde iletken olan yerlerle yemas edince elektrik direk boşalmaya geçiyor yani elektrik çarpıyor. Peki bu neden sizde oluyor eşinizde yok derseniz. Evde sürekli terlik yada ev botu kullanıyorsanız yani altı lastik olanlardan ayaklarınız hiç fayans yada betona temas etmiyorsa elektrik birikiyor muş. Bende hemen attım botları soğuk moğuk demedim dayadım ayaklarımı duvara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?