Elektrik çarpıyor çok korkuyorum artık..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba..
Geçen hafta sigorta yandı değiştirttik. sonra üç gün geçti sudan elektrik çarpmaya başladı o gün baya denerken çarpıldım çok kez. Akşam şehir dışına çıktık döndüğümüzde devam ederse çağırırız dedi eşim. döndük elektrik yoktu ama yine sıcak suyu açınca çarpıyordu. Bugün elektrikçiyi aradık sigorta ile ilgisi yok demiş bugün yoğun olduğu için gelmediler. yarın tekrar çağıracağız ama bulması bayan zorr bir şeymiş. Neyse şimdi yatmadan önce bulsşık makinasına bi bardak koyayım dedim bulaşık makinasının o metal yeri elektrik çarptı. eşime sen de bi bak dedim ona hiç bişey olmadı sonra sen bi tut elini bn de koyayım dedim . ben de deyince o zmn elektrik çarptığını söyledi. Neyse sonra yüzümü yıkıycaktım eşimi çarpmadı yine beni elektrik çarptı sudan. o gün şehir dışına gderken de yol boyu sanki çarpılıyor gibi oldum. bu neden olabilir kaçak elektrik filan da kullanan yok burda bildiğim kadarı ile acaba kombi yüzünden mi oluyor bi de bu son olan sadece beni çarpması ilginç acaba benim vücudumda o günden kalan bi elektrik mi var böyle birşey olabilir mi çok korkuyorum. her şeye dokunmaktan elimi yıkamaktan her şey su ile oluyor ve iyice korktum ben...

beni de elektrik çarpıyor bu aralar sanırım kat kat giyinmekten yün kıyafetler sürtünce iyonlar yükleniyor bir de hava nemli havada çok var.

demire falan dokununca canım acıyor resmen feci.

Daha da ilginci kedimi severken beni de elektrik carpiyor bu ara.citir cutur sesi duyuyorum ve bayagi carpiyor.hayvanin tuyleri havalanip dikiliyor ama esim ya da cocuklar severken olmuyor.demekki sorun bende.insan stresli oldugunda olurmus diye duymustum

Ama sadece kedimi severken oluyor baska zaman olmuyor o kismini cozemedim ben de

Bir kaç haftadır bende de oluyor nereye dokunsam kıvılcım çıkıyor resmen...birşeye dokunmadan önce duvara dokunuyorum....yünlü giymiyorum bile...çok ilginç neden oluyor acaba...konuyu takibe alıyorum:)

Bir kaç haftadır bende de oluyor nereye dokunsam kıvılcım çıkıyor resmen...birşeye dokunmadan önce duvara dokunuyorum....yünlü giymiyorum bile...çok ilginç neden oluyor acaba...konuyu takibe alıyorum:)

Sorun bende ise yarın boşa elektrikçiye para vermeyelim bari :) ama sudan da çarpıyor size oldu mu sudan?

Tatilde yemek saatinde alınan yemeklerin kasik ve konulan tabaklarına uzanmamizla herkesi çarpıyor dokunmayın bırakın o kisima el uzatın da çarpıyordu çok şiddetli değil tabiki ama rahatsız edici elin akıma kaplıyor. ..acaba sizin benim anlattığım gibi mi? Ya da elektrik yukellniyiruz kışın yünlü şeyler giydigimde ya da mağazada askilara dokundugumda çarpıyor ben de korkuyorum valla sizde hangi durum var?

Kaşık çatal çarpmıyor su çarpıyor. musluktan gelen su o yüzden evde sorun olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…