- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Aa çok ilginç gerçekten ama sıcak su açınca eşimi de çarpıyor evde bi sıkıntı var kesin çünkü bşka yerde su elektrik çarpmıyorSizden iletkenlere geçen akım sizi çarpıyor.. Bu ara çok kişiden duydum.. bende de var mevsimsel sanırım..
Evde sıkıntı var mı acaba şimdi onu merak etmeye başladımBende trafo gibiyim son 1 aydır
Acıtıyor da
Metal bişeye dokunucam diye tırıs tırıs dolanıyorum resmen
Ama sadece kedimi severken oluyor baska zaman olmuyor o kismini cozemedim ben deDaha da ilginci kedimi severken beni de elektrik carpiyor bu ara.citir cutur sesi duyuyorum ve bayagi carpiyor.hayvanin tuyleri havalanip dikiliyor ama esim ya da cocuklar severken olmuyor.demekki sorun bende.insan stresli oldugunda olurmus diye duymustum
Sadece evde değilkiEvde sıkıntı var mı acaba şimdi onu merak etmeye başladım
Sudan çarpıyor mu szi deSadece evde değilki
İşyerinde de çarpılıyorum ben Avm lerde de
asansörün düğmesine basmamak için oyalanıyorum başkalarını bekliyorum :)
Bir kaç haftadır bende de oluyor nereye dokunsam kıvılcım çıkıyor resmen...birşeye dokunmadan önce duvara dokunuyorum....yünlü giymiyorum bile...çok ilginç neden oluyor acaba...konuyu takibe alıyorum:)
Tatilde yemek saatinde alınan yemeklerin kasik ve konulan tabaklarına uzanmamizla herkesi çarpıyor dokunmayın bırakın o kisima el uzatın da çarpıyordu çok şiddetli değil tabiki ama rahatsız edici elin akıma kaplıyor. ..acaba sizin benim anlattığım gibi mi? Ya da elektrik yukellniyiruz kışın yünlü şeyler giydigimde ya da mağazada askilara dokundugumda çarpıyor ben de korkuyorum valla sizde hangi durum var?
Olabilir yarın elektrikçi çağıracağız inş çözerSudan da carpiyi4sa evin elektrik kaçağı olabilir mi?
kasik tabağı elektrik kacagindan dolayi söyledim Otel gorevlileride kabul etmişti kaçak olduğunu. Sizin evde de acaba böyle bişey mi varKaşık çatal çarpmıyor su çarpıyor. musluktan gelen su o yüzden evde sorun olduğunu düşünmüyorum
Şimdi denedimSudan çarpıyor mu szi de
Hmm bzm evin elektrik sorunlu olablrŞimdi denedim
Su değil de musluk açarken çarptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?