• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektirk mühendisliği ve 91,7 KPSS

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
merhaba arkadaşlar kardeşim iyi bir üniden mezun elektrik elektronik mühendisi çalışıyordu ayrılıp askere gitti geldi ve malum pandemi vs ortalık çok kötü iş bulamadı ve psikolojisi bozuktu haliyle KPSS DE 91.7 almış bu branşta atama olur mu bilgisi olan varsa yardımcı olur mu acaba

Tebrikler

ÖSYM sitesinde önceki yıllardaki atamalar var

2018/2 mesela ilk atamadır sınavın olduğu yıl sonuna yakın olanına bakacak

ondan sonra da diğerleri toplam 4 merkezi atama ve ara atamalar olabilir

sayısal veriler bölümünde her bir kadroya atanan en düşük ve en yüksek puanlı adayları veriyor

bir de tercihlere yakın branş sıralaması ortaya çıkıyor ki asıl o önemli

yani kendi rakipleri arasındaki yeri

aynı bölüm mezunlarından çok kişi girip daha yüksek puan aldı ise atanma zorlaşıyor

Tebrikler

ÖSYM sitesinde önceki yıllardaki atamalar var

2018/2 mesela ilk atamadır sınavın olduğu yıl sonuna yakın olanına bakacak

ondan sonra da diğerleri toplam 4 merkezi atama ve ara atamalar olabilir

sayısal veriler bölümünde her bir kadroya atanan en düşük ve en yüksek puanlı adayları veriyor

bir de tercihlere yakın branş sıralaması ortaya çıkıyor ki asıl o önemli

yani kendi rakipleri arasındaki yeri

aynı bölüm mezunlarından çok kişi girip daha yüksek puan aldı ise atanma zorlaşıyor
evet daha mesleki sıralama açıklanmadı sanırım 2018 puanıyla en son atama 87 puan ile yapılmış elektrik te bu seneki sınav çok zordu diyorlar diğer kişilerin nasıl yaptığı önemli

evet daha mesleki sıralama açıklanmadı sanırım 2018 puanıyla en son atama 87 puan ile yapılmış elektrik te bu seneki sınav çok zordu diyorlar diğer kişilerin nasıl yaptığı önemli

ama çok zor değilmiş :((((

ben de girdim sınava da biraz twitter memurlar net vs okudum da 100 net yapan 5000 kişi var diyorlar

genel sıralaması kaç kardeşinizin

sayısalcılar şanslı

onlar matematik yapıyor

genel kültür de zor değildi onları da yapmışlar

Türkçe de çok dağılmayan yüksek puanları almış

GK de 53 doğrum var ama GY yaktı beni

ama çok zor değilmiş :KK43:(((

ben de girdim sınava da biraz twitter memurlar net vs okudum da 100 net yapan 5000 kişi var diyorlar

genel sıralaması kaç kardeşinizin

sayısalcılar şanslı

onlar matematik yapıyor

genel kültür de zor değildi onları da yapmışlar

Türkçe de çok dağılmayan yüksek puanları almış

GK de 53 doğrum var ama GY yaktı beni
Genel sıralaması 3000 lerde mesleki sıralama sonra açıklanacak sanırım

Bölüm bazlı sıralamada gösteriliyor. Tüm elektrık elektronık müh içinde kaçıncı sırada o önemli

Atama niye beklesin uzmanliga başvursun puani gayet iyi. Olumlu düşünün. Su an herkes demotive.

Genel sıralaması 3000 lerde mesleki sıralama sonra açıklanacak sanırım
3000 ler iyi gibi

mesleki sonra açıklanır da onun rakipleri de yüksek puan alır

bekleyecek yapacak bir şey yok

bir de işleri araştırsın yani aman puanım tutuyor diye kalamayacağı kadroya gitmesin her sene aynı kadrolar boşalıyor gençler işe başlayıp iki ay sonra istifa ediyor hem onun puanı boşla gidiyor hem de o kadroda çalışacak kişi o kadroya giremiyor

Back
X