Kontakt Lens Elegance lens kullananlar

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
bugün sipariş verdim sözümde takmak için miyopumda accuk :kedi:

kullanan kızçeler iyimidir hoşmudur ne dionuz anlatın bakem CADIARZU

ama ben sipariş verdim :kedi:
acaba adam onun katologundan baktırdı başka markamı getircek bilmiyomki

Bende yeni aldım lenslerimi elegance istiyodum optiğe sordum üretimden kalktı dedi istersen getirtirim dedi Öneririrmisiniz diye sordum hayır dedi bende ondan vazgeçtim B&L aldım

elegance ın grisini kullaanmıştım. çokeskiden. acaip damarlı . sanki suluboya fırçasıyla boyanmış gibi. birde fiyatı oldukça yüksek. .o fiyata daha az damarlı sophistik marka lensleri almanızı tavsiye ederim.

kızlar siz öle deyınce aradım sipariş verdiğim gözlükçüyü üretimden kalktımı falan diye hayır dedi siparişle gelio dedım.
elegance mı B&L mu öneriyosunuz değiştirsem B&L mu alsam kararsız kaldım dedim.
aldıgınız elegance lenste %100 müşteri memnunıyetı kartı var dedi.
sorun olmaz dedi.
bende iyi elagance gelsin bakalım dedim.zaten 3 aylık lens
cumartesi sözümde takmak için istedim.
inşallah memnun kalırım. CADIARZU

Lens Optikten aldım canım, doktorlarda.. Gözüm alışmadığı için mi bilmiyorum hoşuma gitmedi bir türlü.. Arkadaşlarım güzel olduğunu söylediler ama damarlı geldi bana biraz.. Hiçbir yer denettirmediği için denemeden almak zorunda kaldım.. Süresi dolunca başka marka deneyeceğim..

denettirmiyolar demi cnm doktora gitsem acaba onlarda olur da denetir mi ne zormuş ya:)

malesef öyle kısmet artık:) orda freshlooklar kaçaydı cnm solüsyonu kabı var mı yanında

Fiyatlar sorduğum her yerde aynıydı canım.. 3-4 yere sordum.. ıstersen sen de bi sor her yere belki daha uyguna bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…