Lens kullanan var mı ?

Ben lens kullandim yaklasik 7 yil. Hem miyop hemde astigmattim. Ama miyop aliyordum. Astigmat dusukse miyop yeterli oluyor eskiden recetesizde aliniyodu. Lazer oldum kurtuldum ikisinden de. Aylikta alsaniz gunlukte alsaniz hergun cikarin lensi gozunuzden. Bide makyaji goz icine dogru yapmayin. Bakimini yaparsaniz kolay ama yine de enfeksiyon okursa hemen damla kullanin. Recetenizde yaziyodur buyuk ihtimalle derece
Merhaba şimdi gözlük için yazılan reçetede sağ gözümde -0,50 astigmat sol gözümde -0,75 astigmat olduğu yazıyor bunun için hem miyop hem astigmat lensi mi almam gerekirdi

Lens kullandım.bende astigmat miyop hipermetrop vardı.doktora lens kullanmak istediginizi söylediğinizde receteyi ona göre yazıyor.receteyi gözlükcüye vermeniz yeterli olur onlar anlıyor.ben ilk önce gözlükcüden almıştım baktım ki gözlükcü lens marketten alıyor.sonraki alışımda recetemi lens markete girdim uygun fiyata aldım.ama lens beni cok rahatsız etti bir süre sonra bıraktım.

Lens kullandım.bende astigmat miyop hipermetrop vardı.doktora lens kullanmak istediginizi söylediğinizde receteyi ona göre yazıyor.receteyi gözlükcüye vermeniz yeterli olur onlar anlıyor.ben ilk önce gözlükcüden almıştım baktım ki gözlükcü lens marketten alıyor.sonraki alışımda recetemi lens markete girdim uygun fiyata aldım.ama lens beni cok rahatsız etti bir süre sonra bıraktım.
Benim lens recetesinde sadece göz numaram yazıyor çap vs.yazmamış gözlük için yazdığı reçetede tüm bilgiler var acaba onlar lens için geçerli olur mu

Merhaba şimdi gözlük için yazılan reçetede sağ gözümde -0,50 astigmat sol gözümde -0,75 astigmat olduğu yazıyor bunun için hem miyop hem astigmat lensi mi almam gerekirdi

Hem miyop hem astigmat olan lensler pahali olabilir. Astigmat benim 0.50ydi. Ven sadece miyop lens aldim ve cok net goruyoaunuz. Ilk baslayacaginiz icin alisma sureciniz olcak. Sadece miyoplara bakin ve uygun fiyatli lensleri deneyin. Ilk baslarda takip cikarmayi bile beceremiyosunuz cunku pahali bisey alirsan parana yazik olur. Ben air optix markasini kullanmistim belli gozlukculerde indirimde aliyordum 45 50 tl oduyordum. Hatta 2 kutu alip 1 yil almadigim oluyordu. Ama tabi tecrubeyle oluyor bu tarz seyler. Siz once bi gozlukcuye gidin. Fiyat sorgulamasi yapin. Ona gore uygunu neyse onu alirsiniz

X