Kontakt Lens Elegance lens kullananlar

--------------------------------------------------------------------------------

Benim gözüm çok koyu kahverengi .natural touch baby blue daki gibi çok açık gözükmesini istiyorum ama rahatlık açısından elegance baby blue ları önerenler var ama elegancelar daha koyu sanırım ve benim gözmde koyukahverengi olduğundan , koyu mavi gibi durmasından korkuyorum . Solotica , rainbow , elegance , natural touch .... hangisini önerirsiniz en doğal ve en açık mavi durabileek olanlardan . Freshlook un mavisini almıştım açık diye ama bende koyu mavi durdu güzel oldu gerçi ama bu sefer koyu olsun istemiyorum . Benimle aynı göz renginde gerçek bebek açık mavisi elde etmiş arkadaşlar fikir verirsae sevinirim .

--------------------------------------------------------------------------------

Benim gözüm çok koyu kahverengi .natural touch baby blue daki gibi çok açık gözükmesini istiyorum ama rahatlık açısından elegance baby blue ları önerenler var ama elegancelar daha koyu sanırım ve benim gözmde koyukahverengi olduğundan , koyu mavi gibi durmasından korkuyorum . Solotica , rainbow , elegance , natural touch .... hangisini önerirsiniz en doğal ve en açık mavi durabileek olanlardan . Freshlook un mavisini almıştım açık diye ama bende koyu mavi durdu güzel oldu gerçi ama bu sefer koyu olsun istemiyorum . Benimle aynı göz renginde gerçek bebek açık mavisi elde etmiş arkadaşlar fikir verirsae sevinirim .

tercüman oldun........ aynı fikirlere katılıyorm.... bulduysan bana da söyle.....elagance ın baby blue su natural touch baby vlue gıbı guzel durmazmı.. bı de rahatmı acaba

yokmu tavsıye edecek bırı..elegance bb blue ra nasıl.. resım koyabılırmısınız

gözlük yerine lens takıyorum elegance aldm fakat memnun kaldığımı söyleyemicem bazen hiç farketmiorm gözümde bazende batma oluyor göz kuruluğu var bnde evet bliorm ama damla da kullandım bidaha ki lenslerin markasını değiştircem öneriniz var mı?

Lensli gözlerimizin resimlerini paylaşalım topiğinde ben elegance lensli gözlerimin resmini koydum kızlar oradan bakabilirsiniz doğallığına

Millet şu anda piyasada olan Elegance yıllardır var olan pahalı ve oksijen geçirgenliği yüksek ve yıllık Elegance'lardan değil. Freshlook, Durasoft ve Elegance aynı firmanın ürünleriydi 2000'lere kadar sonra Ciba Vision satın aldı bunları; ama Elegance'ı satın aldı mı bilmiyorum. Çünkü hiç görmüyorum.

Şimdilerde satılan ve aynı adı kullanan Türk malı ve asıl Elegance'la alakaları yok! Ben eskisinin dokusunu da sevmezdim; ama lüks grubu lensler içindeydi. Bilhassa Zerrin Özer'in 90'lardaki albümlerinde görebilirsiniz.

Son düzenleme:
ben 20 senedır fresh look urunlerını kullanıyorum ve cok memnunun.dun elegance sky blue 2 numarasına baktım cok acıktı benım gozumde koyu kahve oldugu ıcın cok acık lensler almam gerek dıger lensler cok koyu duruyor.gray tavsıye edebılırım saclalrım kızıl ıken cok yakısıyor ve acık duruyor gozde su an sarısın oldugum ıcın bende mavı arıyorum ama tonu bulamadım daha.elegance almaktanda vazgectım sıkayetlerı okuyunca..bır gozlukcude markası yabancı ama adını hıc duymadıgım bır mavı lens taktım kendımı tanıyamadım yuzum bebek gıbı oldu super bır mavıydı ama o marka yoktu ve rıca ettım gozlukcuden bana vermesı ıcın lensı cunku lens devamı yok ve cope gıdecek lens ıste boyle kotu ınsanalrda mevcut ben hala o mavı renk lensı rengını hıc bır lenste goremdım
daha oncede ıngılız malı lens kullanmıstım ınanmazsınız gozumde lens aktı bunlar hıc ıyı seyler degıl bu yuzden bence amerıka malı lenslerı alın bu konuda amerıka cok duyarlı gıdada bıle sakıncalı urunler ınsan saglıgı ıcın hemen pıyasadan kaldırılır.bızım ulkeye benzemıyor

Çok uzun süredir elegance colors toric gri lens kullanan olup olmadığını araştırıyorum kızlar. Bir kişi cevap verdi ama resim paylaşmadı. Yardımcı olabilecek biri var mı? İşin komik tarafı cihan medikale 3 defa mail attım kimse geri dönmedi :) Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)

X