Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt Lenselegance hareli grilerim arkadaşlar:))
yok canım sorun deil yardımcı olabiliosam ne mutlu bana.canım ben şuan ewde deilim birazdan ewde olurum ewe gidince ben şişesine bakım öle sölim sana yanlış yönledirmek istemem seni olur mu?lensin şişesi ewde bakayım bi çünkü bende tam bilmiorum
tsk ederm cnm hemen yüklemissin güsel görünüor bu hangi elegance 2ton ve 3ton gibi renk katalogu olan elegance mi? baska rengini kullandınmı bu markanın ?
saol akitracım.ya canım ben tam ne olduğunu bilmiorum hareli gri yıllık dedim denedim we aldım yani bana 2 ton weya 3 ton gibi aldığım yerden sölemedilr.yanlız şişesinde cosmatıc lens tone color yazıo
izmirli canm nasıl beğendin mi renk olarak?canım kusura bakma geç oldu biraz akşam abim netteydi o yüzden cwp yazamadım.elegance cosmetic lens tone color yazıo şişede
canım ben gg'den sipariş vericem o yüzden sana bu kadar soruyorum internetteki elegance şişelerinin kapağında kaç ton olduğu yazıyor. Sen yeşile dönük demişsin ama resimde maviye dönük çıkmış
anladım canm şişeye iyice baktım canım yazmıo keşke elimden gelen bişi olsa netten sipariş werme lens satan yerden alsan canm daha ii diil mi üstelik denersin.içine sinerse alırısn
canım elegance colors renkslerine bak çünkü ben şimdi elegance lens yazdım gg ye elegance gold yıllık deil benim ki yıllık lens o sayfada bi tek elegance colors yıllık yazıodu.bi bak istersen canım göz rengindende fark edebilir değişio göz rengine göre belki sende daha mawi ağırlıklı durur denemeden bilemezsin