Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
behriye slm.lenslerinden memnun musun ? ben de lens almak istiyorum, elegance önerir misin? bir de sanırım sen indirimle 80 liraya almışsın,piyasada fiyatı ne kadar bilgin var mı?
Freshlook yeşil nasıl olur tam bilemiyorum ama grisinin melden pek farkı yok gibi.Ben kullandım çok yakından bakınca ve yakın fotolarda mavimsi ve kötü bi renk ama uzaktan aynı beren saatin göz rengi gibi duruyordu.Ben begenmiyorum o rengi pek renkli göz havası vermiyor.Solotica solotica diye tutturmaya gerek yok yani haklısın=)Bu arada behriyecim şimdiye kadar yeşil lens kullanmadıysan sende nasıl duracağınıda bilmiyosundur muhtemelen.Bence solotica almadan önce bir tane freshlook hareli yeşil al bi dene derim.Çünkü melle renkleri hemen hemen benziyor. nasıl durduğunu görürsün çünkü griye alışkın olduğun için yeşili yadırgayabilirsin belki ilk etapta.Yani eğer yeşili yakıştırmazsan kendine solotica gibi pahalı bir lens elinde patlamamış olur.GG de okadar çok varki solotica alıp pişman olan ve daha sonra yarı fiyatına satmaya çalışanlar.Bende bir ara niyetlenmiştim ama solotica alıp pişman olanları gördükçe vazgeçtim almaktan:))
GG de elegace lar 80 tl.tabi peşin taksitle biraz daha fazla ödüyosun.Ya bu eleganceların torik lenslerinin renkleri okadar doğal görünüyoki resimlerde lens değil sanki.Benimde astigmatım var.Bilemiyorum eleganceların aylıklarını denedim ama beğenmedim hiç.Torikleri yıllık tabi.nasıl durur bilemiyorum hiç.lmaz: