Kontakt Lens elegance hareli grilerim arkadaşlar:))

Dur silme hemen şu an müsait değilim bakamıyorum freshlook resmine.Biraz bekle lütfen.Hemen ardından da yorum yapcam.Behriyecim bu arada arkadaşlık isteğin gelmemiş bana.Tekrar yollayabilir misin?

Freshlook yeşil nasıl olur tam bilemiyorum ama grisinin melden pek farkı yok gibi.Ben kullandım çok yakından bakınca ve yakın fotolarda mavimsi ve kötü bi renk ama uzaktan aynı beren saatin göz rengi gibi duruyordu.Ben begenmiyorum o rengi pek renkli göz havası vermiyor.Solotica solotica diye tutturmaya gerek yok yani haklısın=)
Gri diyince cidden gri duran renk istiyorum ben işte elegance olucak umarım=)))

Bencede gri istiyorsan elegance tam sana göre ozaman.Freshlookun yeşili gerçekten çok güzel.Hem ucuzda.3 ay kullanabiliyosun.hareli olan tabiki.Arkadaşta gördüm geçenlerde.Çok güzeldi çok beğendim.Tıpkı giallo gibi duruyordu.Birde ıyeliner çekmişti gözlerine inanılmaz güzel.Bence alternatif olarak birde yeşil bulundur opalcim.:1hug:

Slm Daphne, bu renkli elegance lenslerin toricleride mi var :1shok:

Merhabalar.Evet toricleri var valla çok güzel duruyorlar resimlerde.Bulabilirsem sana özelden linki atayım.Özellikle mavi ve gri tonları o kadar güze duruyorki.Çok hoşuma gitti benim.Orjinal göz rengi gibi duruyor.Ve sanırım yıllık oldukları için aylıkları gibi yapay durmuyor.Elegance ın aylıkları doğal değil fazla.

Behriyecim elegancelar çok daha hoş duruyo.Ama rengi fazla belirgin değil.Sen birde yeşil dene bakalım.

canım elegance gerçekten çok güsel ben tawsiye ediorum memnunum.üstelik diğer lenslere göre beyaz çemberi daha az ama freshlook larda çok daha fazla beyaz yani beyaz çember az olunca daha hoş duruo.

slm Behriyecim.Ben de elegance gri almak istiyorum senden ricam resmini tekrar ekleyebilir misin ya da bana gönderirsen sevinirim.Bir de elegance gri 2 ve 3 olarak var, seninki hangisi?

Behriyecim saol canım,evet karar verdim artık :) şimdi son sorum bu gri 2 mi 3 mü ?

emin misin 3 olduğundan gg'den tonlarına baktım 2 daha koyu gibi senin resimdeki de koyu gibi geldi bana

canım doğrudur o zaman tam emin diilim bende:)ben alırken bana sölemediler direk hareli gri dedim we denedim beğendim o şekilde aldım:)

X