Kontakt Lens elegance hareli grilerim arkadaşlar:))

ya cnm ben bu resmi göremedim vallahi
merak da ettim iyi mi mirmirmirmir​

canım çok ama çok teşekkür ederim o senin güsel görüşün çok saol seninde güsel olduğundan hiç şüphem yok formumuzun en güsel kızı kim topiğindede adın çok sölenmiş.a.s.opuyorumnanaktan

saol akitracım.ya canım ben tam ne olduğunu bilmiorum hareli gri yıllık dedim denedim we aldım yani bana 2 ton weya 3 ton gibi aldığım yerden sölemedilr.yanlız şişesinde cosmatıc lens tone color yazıo

behriyecim 2 elegance markası var ondan soruorum
üretimi durduruldu diye okumustum forumda ama 2side nette halen satısta..
nekdra aldın peki ?? biri cok pahalı digeri daha ucuz ?? ordan ayıralım bari yerimseniben

canm elegance colors benimki galiba 3 ton gri.normal fiyatı 145 ytl ciwarı ama ben 80 ytl ye aldım sürekli aldığım yer olduğu için ucuza aldım.

GG de elegance colorlar ( yıllık) 90 milyon civarında.Elegance ın ucuz olanları 25 tl civarında bir aylık lensler ve renkleri dehşet verici.Ama yıllıkları yani colorslar çok güzeller ben çok beğendim.

canm elegance colors benimki galiba 3 ton gri.normal fiyatı 145 ytl ciwarı ama ben 80 ytl ye aldım sürekli aldığım yer olduğu için ucuza aldım.
tamam canım simdi anlasıldı bu 3ton ve 2ton renklere sahi olan elegance..
sana cok yakısmıs cok begendim yesil de deneyebilirsin sacların
bende kullanmıstım 3 4 yıl önce hangi tonu hatırlamıorum sanırım koyuydu
cok acık yesil durmasını ve gözümde belli olmasını istiorum
acaba yine elegance mi alsam
ama cok kalındı o lensler yaa :1no2:

saol canım benim.ewet biraz kalın bi lens canım ama rahat bi lens ben hiç bi sorun yaşamadım.şu ara solotica hidrocharm mele taktım onu almak istiorum renk olaraka çok güsel.bide yeşil denemek istiorum

evet bende solotica nc larda topazio ve quartzo arasında gidip gidip geliorum
yaza dogru alıcam bitane kaydirigubbakcemile2

ben neden göremedim bu lensleri ? niye ekleyip siliyorsun ki , kopyalanmasını engelleyici bişeyler yapsan foto üzerinde :/

X