- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.902
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Benimde hep böyle ama ben hiç onemsemedimHerkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Suan evimde olmadığım için hemen Dr a gidemiyorum.
O yuzden buraya soruyorum . Yaşayan bilen var mı?
Acilse giderim tabi.
Eki Görüntüle 3261313
Herkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Acilse giderim tabi.
Eki Görüntüle 3261313
Internette bazı yerlerde önemli degil yazıyor ama ben biraz takıntılı oldumBenimde hep böyle ama ben hiç onemsemedim
Bir forumda öyle okudum ben de . Suan hastalıklarla uğraştığımız için stres altındayım. Panik yapiyorum biraz. Yine en kısa zamanda bir Dr la görüşürümHastalik kismini bilmiyorum ama genelde ates cikinca,sicak ortamda durunca ya da el kaslarina yüklence belirginlesiyor ,vucut gelistirme yapan erkeklerde olur ya onun gibi yani en asindan benim deneyimledim bu
Teşekkür ederim demekki normal de olabiliyor. Rahatladım biraz
Rica ederim canım, rahatla biraz. kötü değildir allahın izniyleTeşekkür ederim demekki normal de olabiliyor. Rahatladım biraz
Herkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Acilse giderim tabi.
Eki Görüntüle 3261313
Bnm kolestrol veya ateşim yükseldiğin de böyle olurHerkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Acilse giderim tabi.
Eki Görüntüle 3261313
Teşekkür ederimRica ederim canım, rahatla biraz. kötü değildir allahın izniylehatta basparmagimda da mercimek kadar damar şişiyor bazen
Yaa psikolojik olarak nasılsın akıtmaya başladı. Rahatlarım insBenim de kendimi bildim bileli bu şekilde ellerim.
Sol elim böyle değil. Acik tenliyim, damarlarım normalde belirgindir ama sis olduğunu yeni farkettimYıllardır böyle ellerim,bileklerim bu sıkıntılı bir durum mu ? Derimizin inceliğinden falandır açıkçası kendimi bildim bileli böyle hiç sorun olarak görmedim..
Ne akıttı bilmiyorum da içiniz rahat etmiyorsa doktora gidince sorarsınız.Yaa psikolojik olarak nasılsın akıtmaya başladı. Rahatlarım ins
Yok klavye degistirmis,farketmemisimNe akıttı bilmiyorum da içiniz rahat etmiyorsa doktora gidince sorarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?