Elcintih'in küçük evinden görüntülerr

eviniz çok güzel koltuk takımınızın markası ne? nerden aldınız? çok beğendim allah huzurla oturmak nasip etsin.

sabrın sonu selamettir. ben de 50 metrekare evde oturmakla başlamıştım. Allah eşinizle size muhabbet versin . İnşallah gönlünüze göre olana da kavuşursunuz.

zeminin laminant parkemi eğer öyleyse ne renk acaba dikkatimi çektide :23: ayrıca evin çok cici güle güle oturun...

küçük olabilir ama çoook sevimli bir evin var canım,havası içimi ısıttı, bu evde huzur var belli, gülerek oturun inşallah...:)

bu kadar küçük bi evde bu şekilde düzenli kalabilmek çook büyük marifet valla çok tebrikler eviniz mis gibi düzenli ve çok sıcakkkk...ağız tadıyla oturun inşallah...

her santimi güzel değerlendirilmiş küçük ama doğru dekorasyonla çok şirin olmuş bir ev Allah önce sağlık huzur versin canım..:nazar:

evet kıslar şimdi yavaş yavaş başıcam yüklemeye:nazar:

Uploaded with ImageShack.us

şimdi küçük odamızzz

kocaaa kızım nilayımınnn odasıııı

şimdi yatak odası

banyomuzzzz

ve şimdi salonun

bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıslar ufak tefek eksiklerimiz var daaa

kutu gibi minicik sıcacık bir ev :) bende bizm eve küçük derdim :) artık demıycem 80 metrekare gözüme küçk gelirdi hep :) çk güzl bir ev Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin. yalnız salonunuzda ki koltuklar köşe sanırm bölünmüş gibi görünüyor.ve biraz da bana iri geldi açıkcası arada ck azcık yer kalmış. şimdi küçük evler için o kdr güzel modüler midi takımlar var ki köşe takımları fln :) keşke onlardan birini görüyor olsaydım salonda çk dha hoş olurdu :) ev ortada dha çk yer kalırdı ama imkanınız vrsa lköşem haline getirin derım :) bizm de slaonda 2 kanepe vr 4 m2 halı azcık kanepenın altına giriyor dıye bn çevirdm kanepeleri birleştirdim köşe koltuk gbi oldu kocaman yer kaldı ortada hem perdenın birinin önü açıldı dha ferah durdu o şekilde dene bir istersen :)

evin güzel cnm biraz küçük ama olsun... mutfak halının markası ne cnm onu çok beyendimde

Güle güle oturun.

Ama ah o danteller ve simli çiçekler yok mu,modern evleri nasıl da alaturkalaştırıyorlar.

Evin küçük olmasından ziyade,fazla ıvır zıvır göze çarpıyor.Örneğin tv üniteni biraz sadeleştirebilirsin.
Halıları,özellikle antre ve koridordakileri daha sade seçebilirsin.

mobilyaların çok güzel ama evin inanılmaz küçük,odaların,hele mutfak tezgahın...
en azından temizliği kolay olur
mutluluklar

Back
X