• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseme takı seçemiyorun

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
707
1.671
63
IMG_2569.webp
şöyle bir elbise aldım bunu toplu saç ile kullanacağım fakat takı olarak bir şey seçemedim evli olduğum için herkes bilezik takmamı bekleyecek ama ben o kadın değilim 🤣 bunu şık ve zarif bir şekilde hangi aksesuar ve ayakkabıyla kombinleyebilirim

Eki Görüntüle 3550877 şöyle bir elbise aldım bunu toplu saç ile kullanacağım fakat takı olarak bir şey seçemedim evli olduğum için herkes bilezik takmamı bekleyecek ama ben o kadın değilim 🤣 bunu şık ve zarif bir şekilde hangi aksesuar ve ayakkabıyla kombinleyebilirim
Choker diyolardı galiba direk boğaza takılanlardan kullanabilirsiniz şöyle fileli model incili yada düz inci takmasanız da olur elbisenin üst kısmı zaten hareketli o yüzden odak hep orda oldaktır

Eki Görüntüle 3550877 şöyle bir elbise aldım bunu toplu saç ile kullanacağım fakat takı olarak bir şey seçemedim evli olduğum için herkes bilezik takmamı bekleyecek ama ben o kadın değilim 🤣 bunu şık ve zarif bir şekilde hangi aksesuar ve ayakkabıyla kombinleyebilirim
Üstte çok fazla detay var. Kolye karmaşa yaratır şık durmaz. Küpe takın sadece. Aksesuarları da sade tercih edin.

Back