Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şöyle bir elbise aldım bunu toplu saç ile kullanacağım fakat takı olarak bir şey seçemedim evli olduğum için herkes bilezik takmamı bekleyecek ama ben o kadın değilim bunu şık ve zarif bir şekilde hangi aksesuar ve ayakkabıyla kombinleyebilirim
Eki Görüntüle 3550877
şöyle bir elbise aldım bunu toplu saç ile kullanacağım fakat takı olarak bir şey seçemedim evli olduğum için herkes bilezik takmamı bekleyecek ama ben o kadın değilim bunu şık ve zarif bir şekilde hangi aksesuar ve ayakkabıyla kombinleyebilirim
Choker diyolardı galiba direk boğaza takılanlardan kullanabilirsiniz şöyle fileli model incili yada düz inci takmasanız da olur elbisenin üst kısmı zaten hareketli o yüzden odak hep orda oldaktır
Eki Görüntüle 3550877