- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Arkadaşın nikahından sonra after party sinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşın nikahından sonra after party sinde
Nerede giyeceksin, ne için elbise alıyorsun yani?Nasıl bir şey alayım peki ;(
Nasıl gördünüz de beğenmediniz ayakkabıyı üstü gözüküyor sadece. Ben farketmedim bile, daha doğrusu güzel yada çirkin diyecek kadar göremedim.Elbiseyi begenmedim ama skandal kotu degil hani. Ama ayakkabilari lutfen hicbiyerde giyme
Zarif saade ama gösterişli vücudunuzun tasiya bileceği tarzda elbiselere bakın nerede giyecekseniz ona gore bir secim yapınNasıl bir şey alayım peki ;(
Nerede giyilecek? Sen ne giysen yakışır, fiziğin iyi güzelsin. bedenine uygun bir şey olmalı bu emanet duruyor.Nasıl bir şey almalıyım
Bende hiç beğenmedim yukarıda durduğu için elbise toplanmış.Eki Görüntüle 3300479 Elbiseyi m beden aldım uzunluğu ayarlanabiliyor , ancak drapeli olmasına rağmen büyük geldi gibi hissediyorum. Sizce bir beden küçük mu almalıyım
Elbise toplanmamış kendisi yukarı çekmiş.Bende hiç beğenmedim yukarıda durduğu için elbise toplanmış.
Bence de bu büyük geldiNerede giyilecek? Sen ne giysen yakışır, fiziğin iyi güzelsin. bedenine uygun bir şey olmalı bu emanet duruyor.
Bu arada saçlarını düzeltebildin mi? En son yanlış işlem uygulamışlardı çok üzülmüştün.
Drapeli olduğu için sanırım böyle geri iade edeceğim bendeÇuval gibi olmuş alt kısmı, beğenmedim
Sene olmuş bilmem kaç şıklık bunlarla sağlanıyo gerçekten çinli kadınların ayaklarını 35 no yapabilmek için bezle sarıp küçültmeleri kadar çağ dışı bi şey bu bence. Bence herkes oğuzhan koçun balenciagalarından giymeli.Eki Görüntüle 3300495 bak parmaklara uzakligina ayakkabinin önü nerde bitmiş
Balencialar gac para biliyon mu sen? 1000 euroda ona versin tam olsun bxvxvxg. Yiter Cin mali. Kriz var.Sene olmuş bilmem kaç şıklık bunlarla sağlanıyo gerçekten çinli kadınların ayaklarını 35 no yapabilmek için bezle sarıp küçültmeleri kadar çağ dışı bi şey bu bence. Bence herkes oğuzhan koçun balenciagalarından giymeli.
Içimi burası denk geldiği için buraya döktüm
tşk
Çok resmi bu after partye olmaz. Daha canli efil efil bir şey güzel olur. Altina da bantlı topuklulardanBöyle bir elbise olur mu Eki Görüntüle 3300498
Senin beden boyun bu kadar uzun değil, elbise sende böyle durmaz tadilat ister. After için hareket etmesi zor bi elbise.Böyle bir elbise olur mu Eki Görüntüle 3300498