- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
çok soran olmadı ki bir kişi sormuştu sanırım o da ilgilenmedi yani nasıl desem 2.000 lira olur yada ne kadar bütçesi uygun kardeşinizin konuşabiliriz isterseniz yalnız benim bileğim baya ince hani zaten saatte çok zarif bir saat alacak kişinin de bileği ince olması lazım çünki ek parçalarını taşınırken kutusu ile birlikte kaybettim ... şu an pili bitik ve onun pilini de her saatçi değiştirmiyor gerçi satılmadan önce değitiririm ... aynısını konyalım saatte araştırabilirsiniz bu arada ...
kendileri birazcık pahalıymışş
burdaki model örnek model taşları yok bendeki pırlanta taşlı iki tarafında taş 3 er tane taş var ... o yüzden daha pahalı ... ama o piyasa fiyatı ben ihtiyaçtan daha farklı vereceğim kısmet artık inşallah gerek bile kalmaz belki her şey eskisi gibi olur saatimde bana kalır ... hayırlısı
İnşallah canım durumun düzelir ve saatin kolunda kalır güzel günlerde takarsın. Tatlım saatin mutlaka pahalıdır ama burası bit pazarı ... Saate 2000 tl bütçesi olan sanmıyorum burda canım. 4000 ilk gerçek kürkler bile 150 ye satışa çıkıyor. Sakın yanlış anlama saatin etmez demiyorum ama burası da bit pazarı kuzucuk ...
Sevgiler...
Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. İyi satışlar tatlım
Cemal Gültekin el yapımı ayakakbılarım arkadaşlar bu arada benim ayakakbı numaram 35 - 36 bedenim ise 38-40 tır bunların nuamrası :36 sadece 2 kere giydim alış fiyatım 125 liradır ... aslında sarı ayakkabıyı bu fiyata almazdım ama o ara renk olarak sadece bunu buldum ve mecbur kaldım ve dolapta öylece giyilmeden duruyor gerçekten artık üzülüyorum :) Eki Görüntüle 922837 Eki Görüntüle 922836 Eki Görüntüle 922835 Eki Görüntüle 922834 satış fiyatı 50 tl çanta hediyesi olacak ... aslında ikinci el ayakkabıya karşıydım ama ben bunları gerçekten 2 defa giydim günlük kullandığım ayakkabıları marakası ne olursa olsun satmak ve almak istemem çünki sonuçta ayak bu yani ...
Eki Görüntüle 852655 Eki Görüntüle 852657 Eki Görüntüle 852656 beyaz saten elbise alıp eve gelip deneyip dolaba kaldırıp hiç bir yerde giymediğim bir elbise diyeceksiniz ki neden çoğu elbiseni giymedin aslında özle sebeplerle psikolojik sorunlar vs derken neredeyse 2 senedir bunları giyecek yerlere bile gitmedim hep evdeyim zaten istesemde giyecek yerlerim olmadı her neyse uzatmadan fiyatı : 35 tl kumaşı : saten abiye tarzı ama aynı zamanda spor duruyor önündeki deseninden dolayı arkasında resimde gördüğünüz üzere iki tane fiyonk var boyu diz hizasındadır benim buyum : 1.51 bende diz hizasında duruyor yani ... bu arada yine görüntü kalitesi düşük burada dikkat ederseniz biraz belli kulele resimlerin üzeri altın rengi taşlarla işlemeli
evet bunu giymedim dememe gerek yok etiketi üzerinde zaten indirimden almıştım giyerim bir kenarda dursun diye etiket fiyatı 155 tl ama net hatırlayamıyorum indirimden kaça aldığımı yarı fiyatı olabilir dolayısı ile bende aldığım fiyatın yarısı olsun diye 35 tl ye satıyorum markası perzoni bedeni :38 resimde şeritleri siyah görünebilir ama laciver arkada fermuar detayı var görüldüğü üzere Eki Görüntüle 852670 Eki Görüntüle 852671 Eki Görüntüle 852672
35 numara az kullanılmış siyah rugan ayakkabı fiyatı :20 tl topukları derisi her yeri sapasağlam rugan ayakkabıEki Görüntüle 923025 Eki Görüntüle 923026 Eki Görüntüle 923027 sürpriz hediyesi olacaktır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?