Elbise çeşitlerim ve 9. sayfada nişanlık

Anladım canım kızkardeşimin bütçesi uymuyormyş. İyi satışlar

kendileri birazcık pahalıymışş

burdaki model örnek model taşları yok bendeki pırlanta taşlı iki tarafında taş 3 er tane taş var ... o yüzden daha pahalı ... ama o piyasa fiyatı ben ihtiyaçtan daha farklı vereceğim kısmet artık inşallah gerek bile kalmaz belki her şey eskisi gibi olur saatimde bana kalır ... hayırlısı

İnşallah canım durumun düzelir ve saatin kolunda kalır güzel günlerde takarsın. Tatlım saatin mutlaka pahalıdır ama burası bit pazarı ... Saate 2000 tl bütçesi olan sanmıyorum burda canım. 4000 ilk gerçek kürkler bile 150 ye satışa çıkıyor. Sakın yanlış anlama saatin etmez demiyorum ama burası da bit pazarı kuzucuk ...
Sevgiler...
Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. İyi satışlar tatlım

doğrudur tabiki ama ben aynı şey olduğunu düşünmüyorum bir giysinin demode olma ihtimali var ben görmedim o kürkleri ama tahmin ediyorum ki öyledir yani demode olmuştur muhakkak ki kürkten bahsediyoruz adı bile demode diye düşünüyorum ben ... ama bu saat modern ve moda bir saat ki movado piyasası da belli ... belki dediğiniz gibi burda bütçesi olan olmayabilir haklısınız ... zaten satılacağını tamamen düşünerek koymadım açıkçası hani ihtimal belki diye yoksa ekesin olarak illede olsun desem biliyorsunuz direk satış siteleri var oralara koyardım bakalım hayırlısı ... şu an tüp bebekte masraflar gitgide artıyor çok sıkışırsam öyle yaparım... hayırlısı ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ...

cabani marka 35 numara ayakkabım ... indirimden aldım çünki imalat hatası var bu hata sadece ayakkabı 35 numara olmasına rağmen 37 numara basılmış olmasıdır ... ben 50 tl ye aldım 30 liraya veriyorum hiç giymedim sıfır üründür zaten resimlerde bellidir sanırım

nişanlığımıda satıyorum 200 tl bir arkadaşım giyecekti bu yüzden kuru temizlemesini yaptırmıştı ama arkadaş vazgeçti kendine elbise almıştı bu yüzden kuru temizlemesi yapılmıştı öylece dolapta bekliyor... resimlerden çektim resimleri tekrar net resim isteyen olursa çekerim çünki annemde dolapta duruyor.. eteği altı beyaz saten gibi bir kumaş üzeri yeşil tonda şifon bir kumaştan oluyor gepiyerinin üzerindede aynı renkten taş işlemesi var ve eteğinin şifon kumaşının aynısından şalıda var ...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1014281 Eki Görüntüle 1014282 Eki Görüntüle 1014283 Eki Görüntüle 1014284 Eki Görüntüle 1014289 mercan rengi bluz eva lola marka large beden 30 tl gerçekten ipek gibi bir kumaşı var bir kere bayramda giymek için aldım o da bir gün giydim ... elbise markası miss selfridge bu markada zaten hiç ucuz bişi yoktur bana göre, bunun bedeni de avrupa bedeni 12 yazıyor ben 38 im ama 40 olsa daha iyi oturur diye düşünüyorum hiç giyilmedi sıfır 30 tl zaten kuzenim doğumgünümde hediye almıştı ... bu arada dördüncü resim elbisenin arka görüntüsüdür sırtında briaz dekolte var

Son düzenleme:
koton bluz 38 beden hiç giyilmedi ben bunu tekstil atölyesinde dikildi aldım ... 30 tl fiyatıdır

satıldı hayırlı olsun...

buda satıldı alan arkadaşıma hayırlı olsun güle güle kullansın

satıldı hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…