canım çok güzel yazmışsın ablamın 9yıl çocugu olmadı bır oglu var 10 yaşında yine istiyor ama olmuyor derdi veren mevlam devasınıda vermiştir her insan türlü türlü derttler çekiyor hamd olsun bugünümüze madiyat benim için önemli deil 8 yıllık evliyim eşim asgari ücretle çalıştı elhamdülillah ilk evadımı doğumda kaybettim 17gün yogun bakımda yattım evladımı kucagıma bıle alamadım çok zor günlerdi her çocukta ayrı dertlerle uğraştım 2yaşında şimdi kızım hastanede yattı 1 ay 8aylık doğdu kucağımda kalbi durdu yaşaması mucize dediler ama çok şükür mevlama bir kere daha evlat acısı vermedi bana sana şeytan vesvese veriyor acele et dediğim onun için kalbin çok güzel yarının garintisi yok aldığımız nefesi bile geri veriyoruz dünyalık heveslerle ahretinizi yakmayın allah yar ve yardımcınız olsun hakkınıza herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin sevgilerimle![]()
teşekkür ederim bütün güzel dilekleriniz için rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın ve başınız sağolsun ... rabbim hiç bir zaman kimseye evlat acısı yaşatmasın bende 7 haftalık bebeğimi tüp bebekle tabi kendi ihmallerim yüzünden kaybettim o bile çok acıydı sizinkisi dahada zordur eminim inşallah size şefaatçi olur mahşerde ... o bir melek çünki