Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatin fiyatı nedir
hayırlı satışlar canım ürünlerin çok güzel ama kapalı olduğum için bana uygun deil, sayfana baktım kapanacağını yazmışsın inşallah canım nasip olur çocuğunda yokmuş üzülme kısmetin önüne kimse geçemez belki sen kapanınca rabbim sana evlat nasip edecek bilemeyiz ama ben senin için dua ettim hayırlı işlerde ecele edin diye buyurmuş efendimiz tez zamanda kapanırsın inşallah sevgilerimle..
Sana katiliyorum canim ne ara bu kadar gerilere gidiyoruz anlamiyorum, bazilari ne kadar balli farkinda misin :) gozum yok da azicik ta biz nasiplenseydik iyiydi .urunlerini cok begendim ama iste ben de senin gibi maddi olarak sikintidayim o yuzden ic gecire gecire bakiyorum allah sikintida olan herkese yardim etsinzavallı sayfam ne çabuk gerilere gidiyor güncel
Sana katiliyorum canim ne ara bu kadar gerilere gidiyoruz anlamiyorum, bazilari ne kadar balli farkinda misin :) gozum yok da azicik ta biz nasiplenseydik iyiydi .urunlerini cok begendim ama iste ben de senin gibi maddi olarak sikintidayim o yuzden ic gecire gecire bakiyorum allah sikintida olan herkese yardim etsin
canım ürünlerin çok güzel ama belki hepsinde indirim yapmalısın ne dersin?
canım çok güzel yazmışsın ablamın 9yıl çocugu olmadı bır oglu var 10 yaşında yine istiyor ama olmuyor derdi veren mevlam devasınıda vermiştir her insan türlü türlü derttler çekiyor hamd olsun bugünümüze madiyat benim için önemli deil 8 yıllık evliyim eşim asgari ücretle çalıştı elhamdülillah ilk evadımı doğumda kaybettim 17gün yogun bakımda yattım evladımı kucagıma bıle alamadım çok zor günlerdi her çocukta ayrı dertlerle uğraştım 2yaşında şimdi kızım hastanede yattı 1 ay 8aylık doğdu kucağımda kalbi durdu yaşaması mucize dediler ama çok şükür mevlama bir kere daha evlat acısı vermedi bana sana şeytan vesvese veriyor acele et dediğim onun için kalbin çok güzel yarının garintisi yok aldığımız nefesi bile geri veriyoruz dünyalık heveslerle ahretinizi yakmayın allah yar ve yardımcınız olsun hakkınıza herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin sevgilerimleyine gerilerdeyim güncelleyeyim bari erkek kot pantolonları ile takasta yapabilirim beden 32-32 olmalı birde mümkünse modern ve genç işi yani olabilir