canım çok güzel yazmışsın ablamın 9yıl çocugu olmadı bır oglu var 10 yaşında yine istiyor ama olmuyor derdi veren mevlam devasınıda vermiştir her insan türlü türlü derttler çekiyor hamd olsun bugünümüze madiyat benim için önemli deil 8 yıllık evliyim eşim asgari ücretle çalıştı elhamdülillah ilk evadımı doğumda kaybettim 17gün yogun bakımda yattım evladımı kucagıma bıle alamadım çok zor günlerdi her çocukta ayrı dertlerle uğraştım 2yaşında şimdi kızım hastanede yattı 1 ay 8aylık doğdu kucağımda kalbi durdu yaşaması mucize dediler ama çok şükür mevlama bir kere daha evlat acısı vermedi bana sana şeytan vesvese veriyor acele et dediğim onun için kalbin çok güzel yarının garintisi yok aldığımız nefesi bile geri veriyoruz dünyalık heveslerle ahretinizi yakmayın allah yar ve yardımcınız olsun hakkınıza herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin sevgilerimle
teşekkür ederim bütün güzel dilekleriniz için rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın ve başınız sağolsun ... rabbim hiç bir zaman kimseye evlat acısı yaşatmasın bende 7 haftalık bebeğimi tüp bebekle tabi kendi ihmallerim yüzünden kaybettim o bile çok acıydı sizinkisi dahada zordur eminim inşallah size şefaatçi olur mahşerde ... o bir melek çünki[inşallah canım her şerde vardır bir hayır insanoğlu herşeye dayanıyor mecburen hayatına devam ediyorsun .
bu arada ilk sayfa resimdeki saat örnek resimdir benimkinde her iki tarafında 3 er adet pırlanta taşları var hemen resmini ekliyorum Eki Görüntüle 919370
takas düşünürmüsünüz:26:lacivert straplez elbise altın rengi denizci düğmeleri var önünde iki tane açılan parçası var içi etekli gibi elimle göstermeye çalıştım markası zara yazıyor ama orjinal değil fiyatı :15 tl aslında bu fiyata gerçekten uygun ama dolabımda uzun zamandır duruyor diye bu fiyata veriyorum Eki Görüntüle 919288
takas düşünürmüsünüz:26:
ne ile olduğuna bağlı düşünürüm olabilir yani
onun değerinde bi ürün bulabilirsin belki işte topiğim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=12
canım ürünlerin güzel sakın yanlış anlama ama ihtiyacım olan bişi bulamadım açıkçası zaten benim o kadar çok elbisem var ki buraya daha koyamadığım çok var çünki kaliteli resim çekme imkanım yok zaten koyduğum ürünlerde iyi resimlenmediği için belli bile olmuyor kullanamıyorum bile çoğunu yeri yok özel gün elbiseleri çünki zaten tüp bebek tedavisi görüyorum hamile kalırsam uzun bir sürede hiç giyemicem çoğunu ama kimseyi kırmayı sevmediğim için yinede yardımcı olmak isterdim üzgünüm keşke elimden bişi gelse
indirimden almıştım süet large beden 38-40 bedene rahatlıkla olur spor bir ceket mağazada indirimde hafif kirli gibi geldi etiketini çıkarıp yıkadım ama giymedim çok montum var zaten uygun fiyata alıyorum bi tanıdıktan bunu kendime pek yakıştıramadım renkten dolayı uçuk sarı çünki almak isteyen olursa 25 tl den vereceğim kalitesi çok güzel Eki Görüntüle 918548 Eki Görüntüle 918549
bayılarak aldığım elbise ben 38 bedenim ama kalmadığı için bedeni 36 aldım bu yüzden iç göğüs kısmındaki astarı kesmiştim elbisede biraz likra var ya esnesin diye öyle özel bir günde giymiştim gerçekten çooooook zarif ama benim artık ne iş hayatım var ne sosyal duruyor öyle dolabımda 20 tl den satacağım aslında üzerine giyen ancak anlar çok daha fazlasını hakettiğini ama astarını kestim başka hiç bir kusuru yok Eki Görüntüle 918578 bu arada arkadaşlar benim foto çekme problemim var bilgisayarın kamerasını kullanıyorum bunun için o yüzden elbiseler net değil güzellikleri çıkmıyor ortaya mesela bu elbisenin omuzlarında ince bir vatka var küçük ve o kısmında diliş detayı var çok hoş duruyor bunlar gözükmüyor ama iyi bir makine bulunca hepsini yendien resimleyeceğim ... ayrıca son koyduğum elbiselerin fiyatını emin olun mümkün olan en düşük fiyata koyuyorum... elbisenin yakasındakiler parlamış ama kesinlikle taş değil gümüş rengi gibi demir rengi daha doğrusu mat renk yani boncuklar var irili ufaklı
canım sorun değil ya okadar büyük açıklamaya gerek yoktu ki
denizci düğmesi var dediğin için ilgimi çekmişti..
umarım bebişinin haberlerini verirsin sağlıkla inşalla
hiçte öyle algılamadım :)) rahat olteşekkür ederim inşallah kusura bakma ukalalık mı etmiş gibi oldum bilmiyorum ama genelde yapım böyle yaHep açıklama yaparım kendine iyi bak hayırlı satışlar diliyorum
saatimin satışını güncellemek istedim markası movado bilenler bilir... pırlanta taşlıdır her iki tarafında 3 er adet olmak üzere geçen sene konyalım saatte 3.600 lira idi fiyatını sizlere bırakıyorum ciddi ihtiyaçtan dolayı satılıktır...
Çok soran olmuş saati. Bence siz bir fiyat koyabilirsiniz. Bütçesi uyan teklif yapar. Kız kardeşimin ihtiyacı var ama kendisine fiyAtı da iletmem gerek, iyi satışlar
Çok soran olmuş saati. Bence siz bir fiyat koyabilirsiniz. Bütçesi uyan teklif yapar. Kız kardeşimin ihtiyacı var ama kendisine fiyAtı da iletmem gerek, iyi satışlar
Eki Görüntüle 852654 Eki Görüntüle 852653 Eki Görüntüle 852652 ilk sayfadaki leopar ve siyah elbiseyi tekrar fotoğrafladım siyah elbisenin arkasasındaki işlemeyide tabi.. daha çok elbisem var ama fotoğraf kalitem iyi değil renkler olduğu gibi canlı ve tam çıkmıor bu yüzden koyamıyorum
Siyah elbisenin bedeni ve fiyati nedir boyu nerwye kadar geliyo
Eki Görüntüle 851409 Eki Görüntüle 851410 satmayı düşündüğüm önemli şeylerden biride saatim internette modelini buldum yalnız benim saatimin bir artısı daha var iki kenarında 33 er tane olmak üzere 6 tane pırlanta taşı var markası movado bilenler bilir özellikleri safir kristal cam paslanmaz çelik altın rengi geçen sene konyalım saatte 3.500 tl ye satılıyordu satmayı ciddi anlamda düşündüm ihtiyaçtan dolayı saatçiler ikinci el almıyordu ama elden satmam ne kadar güvenli olurdu bilmiyorum ... bir kuyumcu kolumda gördüğünde bana dediki bu isviçrenin bir numaralı saati benim kolumdaki saat 6.000 dolar rolex ama bu benim saatimden daha değerli dedi motoru altın dedi yani güzel ve ömürlük bir saat hatta bu markanın 60 yıllık saatlerini şu an antika olarak satıyorlar ben satmayı düşünüyorum ama kafamda bir fiyat yok ve şu an piyasa değeri nedir bilmiyorum bu yüzden bir fiyat yok aklımda dilerseniz kodunu vereyim araştırın movado : 88 A1 1846 S... satmayı düşündüğüm için bunuda burada paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?