Elbise çeşitlerim ve 9. sayfada nişanlık

laciver geniş kemerli gerçekten çok iyi göbek toparlaryan bir etek beden 42 ama ben 40 beden giyerken almıştım bilirsiniz kalem etekler sıkı formdadır diz altı mini değil miniside var bunun vizon rengi ilk sayfalarda fiyatı: 25 tl

savoroski taşlı kadife elbise ablam dikti sadece taşlarını satın aldım leydi yaka yani omuzlara kadar açık ve kolları fakir kol tuvakal yani 40 bedene rahatlıkla olur resimde belli edemiyor kendini ama kadife ve taş uyumu harikadır ... sadece taşları aldığım fiyata veriyorum kumaş bir yana : 20 tl

Saatin fiyatı nedir

saat geçen sene konyalı saatte 3.600 tl idi şu an aynısı yok piyasa fiyatını bilmiyorum pili bitti şu an ama hiç kusuru yok eşimin bir saatçisi var ona yolladım uygun pili yokmuş konuabiliriz siz ne düşünürsünüz yalnız benim bileğim ince ince bilekli biri olmalı bunu alan ek parçalarını taşınırken kutu ile kaybettim hatta içinde eşimin kol düğmeleri küpelerim de vardı :) yani siz teklif edin konuşalım sorun değil ben yakında tüp bebek tedavisi göreceğim için çok fazla zorlamam çünki bana büyük destek olur eskiden maddi olarak herşey ciddi anlamda farklıydı şimdi çok farklı benim için ama tabi ben şimdi daha mutluyum o ayrı ... para herşey değil bunu bizzat yaşayarak öğrendim

buda yine sevdiğim elbiselerimden bi kaç kere giydim elbiselerin resmini çekiyorum ama üzerimde iken yani giyildiğinde farklı olduğunu görmeniz için giyerek çektim bunuda fiyatı :20 tl 38 beden gömlek kısmı şifon etek kısmı kumaştır kot görünümü gibi ama kumaş

Son düzenleme:
Cemal Gültekin el yapımı ayakakbılarım arkadaşlar bu arada benim ayakakbı numaram 35 - 36 bedenim ise 38-40 tır bunların nuamrası :36 sadece 2 kere giydim alış fiyatım 125 liradır ... aslında sarı ayakkabıyı bu fiyata almazdım ama o ara renk olarak sadece bunu buldum ve mecbur kaldım ve dolapta öylece giyilmeden duruyor gerçekten artık üzülüyorum :) satış fiyatı 50 tl çanta hediyesi olacak ... aslında ikinci el ayakkabıya karşıydım ama ben bunları gerçekten 2 defa giydim günlük kullandığım ayakkabıları marakası ne olursa olsun satmak ve almak istemem çünki sonuçta ayak bu yani ...

evet yine buda başka bir ayakkabım 1 defa giydim çoğunuz bilirsiniz renk uyumu takıntısından dolayı alınmış ayakkabıları buda platform ayağınızda yokmuş gibi hissedeceğiniz bir ayakkabı: 35 numara ama dar kalıplı 36 ya olur mesela aslında ben 36 numara giyiyorum ama ayağım dar ince bu ayakkabının 36 sını giydim ayağımda bol gibi durdu 35 tam oldu aslında 35 nuamra giyse ondada biraz büyük gibi duracaktı yani 35 ama kalıbı geniş bir ayakkabı fiyatı 30 tl

35 numara az kullanılmış siyah rugan ayakkabı fiyatı :20 tl topukları derisi her yeri sapasağlam rugan ayakkabı sürpriz hediyesi olacaktır ....

hayırlı satışlar canım ürünlerin çok güzel ama kapalı olduğum için bana uygun deil, sayfana baktım kapanacağını yazmışsın inşallah canım nasip olur çocuğunda yokmuş üzülme kısmetin önüne kimse geçemez belki sen kapanınca rabbim sana evlat nasip edecek bilemeyiz ama ben senin için dua ettim hayırlı işlerde ecele edin diye buyurmuş efendimiz tez zamanda kapanırsın inşallah sevgilerimle..

Allah razı olsun her şeyin hayırlısı ben çok şeyden sınandım ders aldım büyük konuşmayayım belki daha çok sınanacağım asla ben oldum piştim diyemem rabbim bilir inşallah layıkıyla kapanırım gerçekten böyle şeyler konuşmak hoş değil ama ben evlilik hayatımda ilk defa böyle maddi sıkıntıdayım ( tabi bu benim için asla sorun değil sadece sağlık olsun her şey yerine gelir ) bu yüzden böyle bir şey düşündüm ... ama olursa olur olmazsa olmaz satış yani kısmet... çocuk meselesine gelince 7 yıl oldu çok fazla üzüldüm zaten ... artık üzülmek yerine tevekkül ediyorum rabbime o bilir hakkımda hayırlı olanı ki onun bildiği benim bilmediğim şerlerde gizli ne hayırlar vardır ki bunlara şükürler olsun ... banada layıkıyla kapanmayı nasip etsin hala kapanmadım neyi bekliyorum onuda bilmiyorum ama açıkkken hiç te rahat değilim tabi eskisi gibi giyinmiyorum sadece saçım açık diyebilirim ... yani uzattım kusura bakmayın iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim rabbim bana dua edenlerin duasını kabul etsin inşallah yani kendi hayırlı dileklerini kabul etsin inşallah... acele etmek konusunda da çok haklısınız aslında hemde çoookk çünki ben bu işi uzattıkça kafam karışmaya başladı vesveseler oluşmaya başladı buraya koyduğum kıyafetleri resimlerken özenmeye başladım özellikle gerçekten efendimiz ne söylemişse çok doğru söylemiş onun her sözünde hiç bir ilimin bilimin ifade edemeyeceği kadar güçlü bir mantık var zaten ... rabbim onun ahlakı ile ahlaklandırsın bizi onun gibi düşünüp onun gibi yaşamaya çalışsak sadece bu çaba bile bizi çok mutlu eder aslında ama çok zayıfız ben kendi adıma çoook zayıfım inşallah rabbim imanımızı güçlendirsin arttırsın ... size iyi geceler ve sevgiler ...

cnm guzel yazıların için teşekkürler bol satışlar diliyorum :)

zavallı sayfam ne çabuk gerilere gidiyor güncel
Sana katiliyorum canim ne ara bu kadar gerilere gidiyoruz anlamiyorum, bazilari ne kadar balli farkinda misin :) gozum yok da azicik ta biz nasiplenseydik iyiydi .urunlerini cok begendim ama iste ben de senin gibi maddi olarak sikintidayim o yuzden ic gecire gecire bakiyorum allah sikintida olan herkese yardim etsin

nasip herkes nasibini yer işte ondan ziyade zaten maddi sıkıntıda olsakta sonuçta bu satılanlara bağlı değiliz satılır değerlenirse ne ala olmazsa canımız sağolsun elhamdülillah

canım ürünlerin çok güzel ama belki hepsinde indirim yapmalısın ne dersin?

bende düşündüm diğer sayfalara baktım beni sanırım biraz pahalı bulabilirler bende aldığım fiyatların altında yazdım ama ben gerçekten hiç giymedim bazılarını sıfır yani bir kaç kere giydiklerimi de zaten 20 filan yaptım baya altında ama bu yüzden başlığı değiştirdim pazarlık edilsin diye mesajları tek tek değiştiremiyorum çünki ... birde bakıyorum evet bazıları çok ucuz ama kimsenin ürününe bir şey ssöylemek haddim değil ama nasıl desem ya diyemiyorum işte ukalalık etmek istemem benim elbiselerim gerçekten güzel ve temiz ... yani ısrarlada anlatmak istemiyorum çünki amacım ticaret değil satılırsa ne ala bende değerlendirmiş olurum bende kendime tesettüğr kıyafeti alırım diye düşünüyorum ...

yine gerilerdeyim güncelleyeyim bari erkek kot pantolonları ile takasta yapabilirim beden 32-32 olmalı birde mümkünse modern ve genç işi yani olabilir

yine gerilerdeyim güncelleyeyim bari erkek kot pantolonları ile takasta yapabilirim beden 32-32 olmalı birde mümkünse modern ve genç işi yani olabilir
canım çok güzel yazmışsın ablamın 9yıl çocugu olmadı bır oglu var 10 yaşında yine istiyor ama olmuyor derdi veren mevlam devasınıda vermiştir her insan türlü türlü derttler çekiyor hamd olsun bugünümüze madiyat benim için önemli deil 8 yıllık evliyim eşim asgari ücretle çalıştı elhamdülillah ilk evadımı doğumda kaybettim 17gün yogun bakımda yattım evladımı kucagıma bıle alamadım çok zor günlerdi her çocukta ayrı dertlerle uğraştım 2yaşında şimdi kızım hastanede yattı 1 ay 8aylık doğdu kucağımda kalbi durdu yaşaması mucize dediler ama çok şükür mevlama bir kere daha evlat acısı vermedi bana sana şeytan vesvese veriyor acele et dediğim onun için kalbin çok güzel yarının garintisi yok aldığımız nefesi bile geri veriyoruz dünyalık heveslerle ahretinizi yakmayın allah yar ve yardımcınız olsun hakkınıza herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…