Elbise çeşitlerim ve 9. sayfada nişanlık

evet bunu giymedim dememe gerek yok etiketi üzerinde zaten indirimden almıştım giyerim bir kenarda dursun diye etiket fiyatı 155 tl ama net hatırlayamıyorum indirimden kaça aldığımı yarı fiyatı olabilir dolayısı ile bende aldığım fiyatın yarısı olsun diye 35 tl ye satıyorum markası perzoni bedeni :38 resimde şeritleri siyah görünebilir ama laciver arkada fermuar detayı var görüldüğü üzere Eki Görüntüle 852670 Eki Görüntüle 852671 Eki Görüntüle 852672

Son düzenleme:
alış fiyatı 149 tl 2011 e girerken almıştım sanırım yılbaşında giymek için dışarı çıkarken giyindim eşimin karşısına çıktım büyük bir azar işiterek geri çıkardım ve bir dahada üzerime giyemedim 50 tl ye satıyorum

takas düşünüyor musunuz ? mail adresiniz varmı ?

burdan iletişim bilgileri veremiyorum takas düşünebilirim de bilemiyorum ürünlere bağlı benim aslında özel günlerde giyilecek yığınla elbisem var hep çok heveslenerek alırdım giymeye yer bulamazdım belki günlük tarzı olan şeylerle takas edebilirim görmem lazım ama tabi benim elbiselerimin kimi etiketi üzerinde kimi de belki bi kere giyilmiş belki etiketsiz ama giyilmemiş o yüzden mümkünse bende kullanılmış olsun istemem ... amil adresim var ama buradan iletişim bilgisi verilmiyor özelden yazın lütfen

indirimden almıştım süet large beden 38-40 bedene rahatlıkla olur spor bir ceket mağazada indirimde hafif kirli gibi geldi etiketini çıkarıp yıkadım ama giymedim çok montum var zaten uygun fiyata alıyorum bi tanıdıktan bunu kendime pek yakıştıramadım renkten dolayı uçuk sarı çünki almak isteyen olursa 25 tl den vereceğim kalitesi çok güzel

bud ayazlık beyaz kot eteğim marka kıyafetleri ucuza satan bir dükkandan almıştım ufak bi defosu vardı bunu giydim 4-5 kez çok güzel etiketi kesik çünki marka kıyafetler spot mağazalarda satılırken bu gerekli bilirsiniz hangi marka bilmiyorum ama adam marks & spancer demişti 36 beden ama kesinlikle 38 ben 38 giydiğim halde 38 büyük olmuştu bunuda 10 tl den veririm alış fiyatım 30 lira hatat oradan belki hamile kalırım diye hamile kot eteği hamile kot salopet etek filan almıştım harikalar duruyorlar belki bir gün giyerim :)

bayılarak aldığım elbise ben 38 bedenim ama kalmadığı için bedeni 36 aldım bu yüzden iç göğüs kısmındaki astarı kesmiştim elbisede biraz likra var ya esnesin diye öyle özel bir günde giymiştim gerçekten çooooook zarif ama benim artık ne iş hayatım var ne sosyal duruyor öyle dolabımda 20 tl den satacağım aslında üzerine giyen ancak anlar çok daha fazlasını hakettiğini ama astarını kestim başka hiç bir kusuru yok bu arada arkadaşlar benim foto çekme problemim var bilgisayarın kamerasını kullanıyorum bunun için o yüzden elbiseler net değil güzellikleri çıkmıyor ortaya mesela bu elbisenin omuzlarında ince bir vatka var küçük ve o kısmında diliş detayı var çok hoş duruyor bunlar gözükmüyor ama iyi bir makine bulunca hepsini yendien resimleyeceğim ... ayrıca son koyduğum elbiselerin fiyatını emin olun mümkün olan en düşük fiyata koyuyorum... elbisenin yakasındakiler parlamış ama kesinlikle taş değil gümüş rengi gibi demir rengi daha doğrusu mat renk yani boncuklar var irili ufaklı

Son düzenleme:
buda all red marka penye ceket M beden bununda fiyatı 20 lira olur düğmesi iliği yok geçen yıl fabrikadan dikilir dikilmez aldım burda aldığım fiyata veriyorum ilik düğmesi yok buna içten karşılıklı kanca dikilip üzerine süs düğme koyulması gerek ben giymeidğim için yapamadım yada tek düğmeli ilikli olabilir farketmez resimde yine net belli değil örnek model koyuyorum netetn alıntı bundan farkı cepleri açık cep değil süs fileto cep birde kolları geri katlanıyor ama desenli değil kendi kumaşından

ama boyu görüntüsü oturuşu aynı

çok şükür resimde net çıkan bir elbise oh be evet bi kaç kez giydim kusursuzdur 20 tl fazla söze gerek yok görünüyor beden yine 38

marka polo garage beden 38 kumaş şifon uçuş uçuş yazlık elbise arkası siyah inci düğme detaylı mümkün olsa üzerimde resmetsem daha anlaşılır olurdu ama tek başıma pc kamerasından mümkün değil pek fiyatı 15 tl

Son düzenleme:
payet marka etiketinde bedeni 40 ama 40 bedene tavsiye etmiyorum kalıbı çok dar aslında giymek istediğim yer vardı ama eşimin nabzını yoklayınca ben bunu giyeceğim bile diyemedim çoğu zaman emrivaki yapardım zaten ama bunda biraz sıktı dikkat çekici bir kıyafet çünki kalem eteği dar bir şekilde oturuyor üzerine insanın kolları da açık etek ucunda markasının broşu gibi bir şey var bu arada fiyatı :40 lira

adil ışık elbise askılı olmasına bakmayın mevsimliktir yani sonbahar ilkbahar gibi kumaşı kalın ve yumuşak coton gibi biraz yünlü gibide ama tam cinsini bilmiyorum beden yine 38 1 kere kurban bayramında giydim o kadar ben bunu bu ceketle kombinliyorum ceket biraz dar ama 36 bedene daha rahat olur .... elbise 35 ceket 20 lira ikiside bir kere giyildi

lacivert straplez elbise altın rengi denizci düğmeleri var önünde iki tane açılan parçası var içi etekli gibi elimle göstermeye çalıştım markası zara yazıyor ama orjinal değil fiyatı :15 tl aslında bu fiyata gerçekten uygun ama dolabımda uzun zamandır duruyor diye bu fiyata veriyorum

siyah kalem etek göğüs altından itibaren yüksek bel aslında etek de değil elbise çünki salopet askıları var içine gömlekle süper bir iş kıyafeti bence fiyatı :25 tl kusursuz 2 kere giyildi o da bir baryramda yalnız bu 40 beden bana briaz bol oluyor zaten o ara kilo almıştım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…