Elbise çeşitlerim ve 9. sayfada nişanlık

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
358
40
İstanbul
merhaba herkese arkadaşlar dolabımda çoğu kıyafetimi ya bir kere giydim yada hiç giymedim sebepleri se ya birden kilo almak oldu yada hepsini bir düğün yada özel gün için almam oldu bazılarınıda açık diye eşim giydirmedi şimdide kapanmayı düşünüyorum ve yeni kıyafetler almam için paraya ihtiyacım olacak bu sebeple çoğunu satmaya karar verdim şimdilik fotoğrafları olanları koyacağım diğerlerinide resmini çektikten sonra iyi alış verişler diliyorum kendime ve sizlere umarım resim ekleyebilirim uzun zamandır burada yokum çünki resim eklemeyi unutmuş olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
evet leopar elbise bedeni 10 yazıyor 36-38 beden diyebiliriz avrupa bedeni 10 yazıyor ama ben o residme 38 bedendim fiyatı : 20 tl olur bir kere giydim zaten o da resimde gördüğünüz andır...
saten ceket adil ışık marka önündeki işlemesine hayran kalmıştım 2 - 3 kere giydim işte düğünlerde nişanda filan 170 tl ye almıştım onunda fiyatı :100 tl olur ( hiç bir kusuru yok )
siyah şifon elbise (hani şu resimde çok kişi olan ortada siyah şifon elbiseli olan benim satışta olan elbise odur ) önündeki işlemesinden az bir şey arkasında da var çok şık duruyor insanın üzerinde bedeni 38 yani M kiloları vs. çok g
zel kamufle ediyor şifonu çok güzel onunda fiyatı 30 tl olur

diğer resimde ki vizon rengi kalem etek resimde tam görünmüyor dilerseniz daha sonra ayrıntılı resim çekerim gerçekten çok düzgün bir fiziğe sahip olmama rağmen yakışmıştı özellikle popoyu güzel gösteriyor boyu mini hatta bunun laciverti ve dizaltı olanıda var çok şık bir iş kıyafeti olarak kullanılabilir fiyatı :15 tl olur bunuda bayramda 1 gün giymiştim

şimdilik bu kadar ama bu sadece başlangıcı ve en azı devamı gelecek

he birde bu varmış resmi olan yine sadece bu düğün için 125 tl ye aldım her yerde giyilmiyor sadece düğünlerde giyiliyor diye bunu 50 tl ye verebilirim çünki abiye ve bende sadece bir kere giyebildim önünde göbeği kamufle edebilen güzel bir parçası var yine 38 beden dilerseniz bunların yeni resimlerinide çekip koyabilirim

evet satmak istediklerimden resmi olan bir kıyafetimi daha buldum gömlek likralıdır bedeni yine 36 ve 38 e uygundur yalnız resimde görülen fırfırlarını terziye verip çıkarttırmıştım tam 3 kere giydim bunuda lacivert kalem eteğimin üzerine giyerdim mükemmel uyumlu olurdu tabi bana göre bunuda fiyatı 15 tl olur

satmayı düşündüğüm önemli şeylerden biride saatim internette modelini buldum yalnız benim saatimin bir artısı daha var iki kenarında 33 er tane olmak üzere 6 tane pırlanta taşı var markası movado bilenler bilir özellikleri safir kristal cam paslanmaz çelik altın rengi geçen sene konyalım saatte 3.500 tl ye satılıyordu satmayı ciddi anlamda düşündüm ihtiyaçtan dolayı saatçiler ikinci el almıyordu ama elden satmam ne kadar güvenli olurdu bilmiyorum ... bir kuyumcu kolumda gördüğünde bana dediki bu isviçrenin bir numaralı saati benim kolumdaki saat 6.000 dolar rolex ama bu benim saatimden daha değerli dedi motoru altın dedi yani güzel ve ömürlük bir saat hatta bu markanın 60 yıllık saatlerini şu an antika olarak satıyorlar ben satmayı düşünüyorum ama kafamda bir fiyat yok ve şu an piyasa değeri nedir bilmiyorum bu yüzden bir fiyat yok aklımda dilerseniz kodunu vereyim araştırın movado : 88 A1 1846 S... satmayı düşündüğüm için bunuda burada paylaşmak istedim

saten ceketimin yeni fotoğraflarını eklemek istiyorum fiyatı :100 tl

Son düzenleme:
100 cok degil mi buna alici degilim ama

170 tl ye aldım inan bi kaç kere giyindim sıfırdan farkı yok markası adil ışık yakından görsen gerçekten hakettiğine inanırdın alt komşum almak istedi ama bedeni olmadı banada olmuyor zaten artık 36 beden çünki

100 cok degil mi buna alici degilim ama

bişi daha tesettüre girmek istiyorum artık ve durumum eskisi gibi değil bu yüzden zaten böyle bir şey yapmaya karar verdim açık kıyafetlerimi satmak burası bu fırsatı bize sundu çok güzel oldu tabi satılır mı orasını bilemem kısmet

piere cardin gecelik takımı M beden çeyizime almıştım bununda sadece pijama takımını ve geceliğini giydim toplasam 3 defa değildir neden derseniz kilolar biraz çekingen bırakıyor insanı fiyatı : 100 tl alış fiyatı taksitle : 300 tl idi

içeriği : 1 adet gecelik 1 adet pijama takımı 1 adet alt üst şort takımı 1 adet sabahlık ... geceliğin askıları taşlıdır sabahlığın kolları geceliğin yakasındaki gibi işlemelidir ... kendi renginde gül desenli ve kumaşı satendir

şunuda belirteyim telefonla çekildiği için fotoğraf kalitesi düşük hatta flaş bile yok telefonda dolayısı ile görüntüler biraz kötü

Son düzenleme:

Anladim canim.. hayirli satislar olsun INSALLAH..
hani bakiyorum 20 25 lere alistimda birden 100 cok geldi ama aciklamasini yaptin INSALLAH alan birileri cikar..
tesseturude ALLAH hakkiyla kapanmayi nasip etsin

Anladim canim.. hayirli satislar olsun INSALLAH..
hani bakiyorum 20 25 lere alistimda birden 100 cok geldi ama aciklamasini yaptin INSALLAH alan birileri cikar..
tesseturude ALLAH hakkiyla kapanmayi nasip etsin

amin çok teşekkür ederim tek istediğim hakkı ile kapanmak zaten yani başörtü aksesuar olmasın zaten inşallah rabbim emrettiği gibi nasip eder kapanmayı isteyen herkese

ilk sayfadaki leopar ve siyah elbiseyi tekrar fotoğrafladım siyah elbisenin arkasasındaki işlemeyide tabi.. daha çok elbisem var ama fotoğraf kalitem iyi değil renkler olduğu gibi canlı ve tam çıkmıor bu yüzden koyamıyorum

Son düzenleme:
beyaz saten elbise alıp eve gelip deneyip dolaba kaldırıp hiç bir yerde giymediğim bir elbise diyeceksiniz ki neden çoğu elbiseni giymedin aslında özle sebeplerle psikolojik sorunlar vs derken neredeyse 2 senedir bunları giyecek yerlere bile gitmedim hep evdeyim zaten istesemde giyecek yerlerim olmadı her neyse uzatmadan fiyatı : 35 tl kumaşı : saten abiye tarzı ama aynı zamanda spor duruyor önündeki deseninden dolayı arkasında resimde gördüğünüz üzere iki tane fiyonk var boyu diz hizasındadır benim buyum : 1.51 bende diz hizasında duruyor yani ... bu arada yine görüntü kalitesi düşük burada dikkat ederseniz biraz belli kulele resimlerin üzeri altın rengi taşlarla işlemeli

Son düzenleme:
..........................................................

Eklentiler

• $XX-DE7A61D4-526168-480-100.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $XX-DE501B51-594583-480-100.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $XX-DFB066EA-582944-480-100.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…