elbise boyama

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar gri kolları fırfır detaylı olan bir elbisem var ama ben bu elbisemi laciverde boyamak istiyorum nasıl boyayabilirim tam sonuc elde edebılırmıyım fikri olanlar yazabilirmi :)

Ben de eski bir kotumu boyamak isterdim rengi gitti kendi taş gibi ne olcek bilmem

bende siyah pantolonumu boyamıştım kumaş boyasıyla önce tencereye pantolonu koyup suyu kaynatıyoruz boyayı döküyoruz bir yemk kaşığı tuz atıyoruz iyice kaynayacak onu sıkmadan asıyoruz :)

valla boyalar var terzilere sorun onlar söyler
leğenin içine koyuyordum kotu sonra üstüne boyayı suyu döküyordum bekliyrodu
10 yıl önce felan yapıyorduk ama bençe hiç uğraşmayın terzilerde boyuyor 5 6 liraya

bende siyah pantolonumu boyamıştım kumaş boyasıyla önce tencereye pantolonu koyup suyu kaynatıyoruz boyayı döküyoruz bir yemk kaşığı tuz atıyoruz iyice kaynayacak onu sıkmadan asıyoruz :)

aynen bende böyle boyadım pantolonumu ve tişörtlerimi.. ama artı olarak sirke de koydurmuştu annem yanlış hatırlamıyosam.. fakat tişörtlerimi boyayınca dikişleri eski rengiyle kaldı iplikleri boyamadı, kumaş boyası.. pantolonum zaten siyahtı onda sorun olmadı.. ayrıca çamaşır makinesiyle de boyayabiliyosun ama onu denemedim.. kullandığım boya buydu..

ben kuru temizlemecide boyatmıştım etek bolluğunda bol uzun pantolonumu siyaha tabi:)) başka renge boyatabilir miydim bilmiyorum ama evde uğraşamayacağım kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…