Elaziğ///23

karakoçanlıları nasıl bilirsnz kızlar? ciddi düşündüğüm insan karakoçanlı.

günaydın kızlar, nasılsınız? ne var ne çok? haftaya pazartesinden cumaya kadar Salat-ı tefriciye çekeceğim,eşimin tayini için. hele kızlar bana bir el atın gamze face'te bizim kızlarla paylaşırmısın?

slm kızlar bende elazığlıyım :) ama malatyada oturuyorum

elazığda iyi bi cildiye doktoru arıyorum bilgisi olan var mı? hangi doktoru tavsiye edersiniz ???

elazığda iyi bi cildiye doktoru arıyorum bilgisi olan var mı? hangi doktoru tavsiye edersiniz ???

Çağrı tıp merkezinde bir bayan var oğlumu götürdüm gittiklerim arasında en iyisi oydu ama daha iyisini bulursan banada haber ver oglumun cildi alerjik yapılı bir cilt sürekli lazım oluyor bir cilt doktoru iyi bir çocuk doktorunada ihtiyacım var aslında bilen varsa yazsın çocuk doktoru funda hanımın su an nerde calıstığını bilen varmı

Sssssstt kimsecikler yok artık gamzos :)) terkedilmiş :/

he ya kızlar, yine arada birde olsa topiği boş bırakmayalım. 3.sayfaya kadar düştük. bu arada bilgin hocadan haberiniz oldumu kızlar? ben duyunca resmen şok geçirdim ya inanamadım.

bende ıyı bır cocuk doktoru arıyorum bılen varmı

evet kendi hikayesini tamamladı ve gitti. ama bilgin hoca böyle bir ölümü haketmedi.Allah ailesine sabırlar versin.

alişim sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor ne kadar kaldı

iyiyim nevin. sağol, 21 mayıs için sezeryana gün verdi, şafak sayıyorum. 18 mayıs derslerin bitimi, eğer bizim kız aceleci davranmazsa, tam tarihine göre ayarlama yapmışız:)) sen nasıl oldun bu arada? geçen telefonda aradığımda müsait değildin, bende sonradan arayamadım

ooo çok az kalmış :)
daha iyiyim cnm ama düzeldim diyemem... sen aradağında dru bekliyordum kapatmak zorunda kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam zaten arayan bi çok kişiyi hatırlamıyorum bile işlem kayıdında sonra kendime gelince baktım :) bi çok kişiyle uykuda konuşmuşum :)
drun kimdi ve nerede doğum yapacan? erken gelirse o zaman sınava gidecekmisin yine :) adını ne koyacan karar verdinmi?

heeeeyyyyyttttttt ben yokken neler yazmışsınız

valla ben nevrez hanımdan şaşmadım. bilmiyorum ama ona güveniyorum. inşallah rabbim boşa çıkarmazda sorunsuz bir gebelik, doğum ve sağlıklı bir bebek olur. hayat hastanesinde yapacağım sezeryanı. bakalım son anda kararım değişmezse. kızımın adıda ayşe melis. melisi melikeye uygun olsun diye seçtim, ayşede annemin ismi. ama eşim beni şaşırttı sadece ayşe diyelim diyo. sade, güzel bir isim diye ekliyo. valla utandırdı beni sınava gelince, çocukta yaparım kariyerde dedim bir kere. öncedende gelse sınavlara girip, gelirim. evim annemlere yakın nasıl olsa. birazda ona güveniyorum.

mrb kızlar ben elazığlı değilim görev nedeniyle bıngoldeyım cocuk istiyoruz ama henuz olmadı elazğda devamlı gıdebılecegım ıyı bı doktor varmı bıldıgınız ve tavsıye edebılecegınız lutfen bı an once cvp verınn

günaydın kızlar. nasılsınız? ben dün gece kızımı rüyamda gördüm. esmer, kara kaşlı kara gözlü, boncuk gözleriyle bana bakıyodu. dünde kıyafetlerini yıkadım, beşiğini hazırladım, birkaç güne inşallah kıyafetlerini yerleştireceğim. bana dua edin olurmu? kızım çok hareketli, kordon bir kere boynuna dolanmış ama gevşek dedi doktor. her dört doğumdan birinde başımıza gelir bu dedi doktorum. şu son iki haftayı sorunsuz atlatırsak erken bile alınsa küvöze gerek kalmaz dedi. namazlarda bebeğime ve bana dua edin olurmu kızlar

su dünyası ufuk tıp'ta sefa bey var. ben onu tavsiye edebilirim. infertilite üzerine en iyi o sanırım elazığda.

canım inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bir an önce doktor tavsiyen için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…