Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar ben elazığlı değilim görev nedeniyle bıngoldeyım cocuk istiyoruz ama henuz olmadı elazğda devamlı gıdebılecegım ıyı bı doktor varmı bıldıgınız ve tavsıye edebılecegınız lutfen bı an once cvp verınn
Gagoslar napisiz?
Benide araniza alimisiz? Has be has Elazizliyem, ama gurbet elde calisim iste.
Ne yapak para derdi iste.
Benim yerime bumbar yiyin, sirrin yapin yiyin, buda olivia icin diyin....oooffffffff öyle özlemisimki, Insallah bir gün gelecegim Elazig`a.
Hep duyuyorum, Elazig gün gectikce gelistigini, bu beni cok mutlu yapiyor.
Efsanecegim böyle bu durumda ne söylenir bilemiyorum, üzüldüm okuyunca, ama Allah büyüktür, sen ve cocuguna Allah saglik sihhat versin.
Kimbilir, belki böylesi senin icin daha hayirli olur.
Elazizli kizlar güclüdür, kimse ezemez öyle kolay kolay.
Hepinizi öpiim, kendinize iyi bakin kizlar, arada bir ugrarim gagoslarimin yanina.
yapsa yapsa murat yapıyordur zaten baskasınada guvenmemenı tavsıye ederım elazıg kuafor konusunda pek ıyı degıl cunku ya da bana hep becerıksızler denk geldı.gercı öğrencı olarak bulundum orda belkı yerlılerı daha fazla bılgı verebılır canımkızlar elazığda brezilya fönü yapan bir kuaför var mı?
bacılar bende elazığlıyım.doğukentliyim.lisedeyken bi falcı emine vardı orada numarasını bilen var mı ALLAHınızn aşkına bi bulabilrmisnz bna canını sevdiklerim
kızlar elazığda brezilya fönü yapan bir kuaför var mı?