Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizde güllüşenimle içtik oohhh hemde kahveyi bi gün önce çektirmiştim mis gibiydi (gülşen sakın dedikoduları ağzından kaçırmayasın bunlar bizi çarmaha gerer)
gülşen teee saat kaçta gitti akşam yemeğinide birlikte yiyecektikte olmadı bu seferlik
hemde neler konuştuk neler :))hiç sölermiyim sırdaşım:)) daha ben sizle gelmem gamzeyle tekken daha çok eğlendik biz artıkın kendi aramızda gün yapacaz
nihahahaahaaaaa :13::13::13::13::13::13::13::13: güllüşenim benim...... bide uygun matamatik fites araba ayarlasan baa bunların yüzüne dahada bakmam............. gün bende başlasın elese
yaaaa gittinizmi gamzeye ((( gamze hani biz ayrı gün yapacaktık sattın beni hemen ( bende eltimi gönderdim ordan bi arkadaşla yemege gittik ordanda atakanın dişi kötüydü dişçiye gittim çektirdik yani birsürü iş yaptım bugün YA SİZ ANCA LAKLAKI YAPASIZ GEZESİZ GICIK GARILAR
gülşen profilin çok güzel olmuş :)) çok beğendim ne burnumuzdan getirdi o kahveyi dili kol kadar :) kahvaltı felan yeni okudum gamze yoksa gelir hazırlardım sana :)))) haftaya salı pikniğe gidiyoz ona göre bende sabahın köründe yolcuyum :))