enis koltukta hoplarken koltuğun kenarındaki tahta yere düştü kaşı patladı bi kan atıyoduki beter bi şekilde hastaneye koştuk dikiş attılar
ama çok ağladı bebeğim ((
günaydın kızlar. burçin gelince inşallah görüşürüz. cumartesi yola çıkıyoruz. pazartesiye kısmetse ordayım inşallah.gamze çok geçmiş olsun. nazarmı değiyo bu kuzulara. ben haftasonu beypazarında kurşun döktürdüm resmen heryere sıçradı. kadın bile şaştı kaldı. kesin evdede var nazar dedi ve bana bir parça kurşun verip evin görünen yerlerine koy dedi. inan ordan çıktığımdan beri ensemdeki ağrı gitti. senden dene en azından kötü elektrik gider valla.
saol canim, sanada cok gecmis olsun.
he valla oldurecek bunlar bizi, 3 aydir sigarayi birakmistim, artik olaylar ust uste gelince, yakmisim bi sigara farkinda olmadan, o yakis bu yakis birakamadim henuz, her gun yarin birakacam diyorum, bakiyorum yine gidip almisim... of dua edin bana hic mutlu degilim bu durumdan.
günaydın kızlar. nasılsınız bugün? gamze kurşun döken varsa hiç kaçırma? inanırmısın o günden beri baş ağrım kalmadı. hatta çocuklarada döktür valla. kurbet senin sigara bırakmanda benim namaz kılma işine benzemiş. hep yarın başlayacağım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum.