slm kızlar
burcincim ogluna çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
bende bikaçgündür annemlerdeydim net yoktu giremedim bikez tlf den girdim face oda tam açılmıyodu çıktım kızım ishaldi çok şükür geçti bagırsagındada iltihap görülmüştü dr ilaçsız bekleyelim demişti geçmesse ilaca başlayacaktık çok şükür oda geçti bii gce uyku düzeni normale dönerse iyi olur sabırla bekliyoruz
agrısı hıc olmadı alıyecım bugun dr gorduu soguktan ve gunnesten korursanızz leke cok belırgın olmaz cok cok ıyı bı skeıdle bakar sterıl tutarsanız iz bıle kalamaybılır dedı ınsallahh kalmaz
günaydın kızlar. dimple benim yerimede gez. oh ne güzel valla. burda hava tama bahar havası. öğlen bende kendimi bir yerlere atarım artıkın. burçin devlete gittiysen o doktorun adı songül olmasın. kısa boylu,dalgalı saçlı. eğer oysa o kız numuneden geldi oraya,mecburi hizmete.iyi bir doktordur. hatta ismetten ve nevzattan daha tecrübeli diyebilirim.
çok şükür geldi bilgisayarım
yeni bakabildim buraya,gezmeye de gelemedimm
burçinn çok çok geçmiş olsun,çocuklara bişey olunca çok üzülüyorum ya kıyamam(
ALIYE CNM 1 65 BOYLARINDA ERKEK SACLI BI BAYANDI
GAMZE PİLASTIK CERRAHILIK DR GEREK KALMADI COK SUKURLER OLSUNKI ÜYaRANIN YARISI SOYULUNCA YENI DERISINI GORDUK KIMI YERLERDE SUAN KABUKK ZATEN ICIMIZE SU SERPILDI AZDA OLSA BIDE IZ BIRAKMIYANN SON DERECE IYIBIR KREMM GETIRTIRDIK DISARDAN INSALLAHH IYILESECEK YAVRUMUN YUZU SUKRULER OLSUNKI TAM 3. DERECE DEIL
tekrar geçmiş olsun burçin. inşallah izde kalmaz. bu arada songülse ismi bir sorun olduğunda yardımcı olabiliriz. reçetedeki kaşesinde vardır ismi. benimde kızkardeşimin oğlunun bacağına ütü yapışmıştı. bayağı ciddi yanmıştı ama çok şükür izi kalmadı. hem büyüme çağında olduğu için bizlere göre daha fazla cildi yenileniyo...
ben gününü unutmuştum vallah dün haberim oldu ama bugüne iş ayarlamıştım gelemedim
pastaları tek başına yediniz heeyazık olmuş ama geri çıkarmışsın:)))
hayırlı cumalar
sagolun kızlar kızım daha iyi çok şükür
sevalin gününü banafaceten yzmışlardı ama gelemezdim pertege yeni geldim gün parasınıda sponra veririm inşşş