nevin demek ilk eken sen oldun beni. canın sağolsu. zaten bizim sıpadan fırsat bulup bulmayacağımdan kesin değil. çünkü tatillerde full time ilgi bekliyo benden. kreşteki annesiz günlerin acısını çıkarıyo. sbnm divaya gidebilirsin ama özellikle havuzu bana çokta temiz gelmedi. bide nasıl desem karşılaştırma yapacak olursak rozaya,asosa gelenler daha elitti sanki. yani ibis öyle kalınmayacak bi otel değil ama biz diğer 2 otelle (roza ve asos) karşılaştığımızda seneye ibise gitmeyi düşünmüyoruz. yani benim gözlemlerim bunlar ama tabi herkesin bekletileri farklı. zaten son gün kızım havuzdan sonra tuvalete gitmek istedi, ben bi girdim hepsi fena. tabi görevliye gittim ve çağırıp manzaraya gösterdim. yani öyle bir ortamda temzi olmak isteyen bile temiz olamaz dedim. hatta tuvalet kağıdı ve lavabolarda sabun bile yoktu, 5 aten lavabodana araya araya 1 tanesinde zar zor sabun bulmuştum. tabi bunları söyleyince haklısınız dediler amaben pek memnun ayrılmadım açıkçası. bilmem belkide eşimle ben çok obsesifiz, ondan kaynaklanabilir.ama yemekler güzeldi, sana hizmet verenler güleryüzlüydü, odalar temizdi gerçi ben her gittiğim otele 1 kilo çamaşır suyunu klozete ve küvete boca ediyorum, ondan sonra kullanmaya başlıyoruz dediğim gibi belki ben obsesifim ama çokta memnun kalmadık.