Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öle yapıyorum canısı... dedıgın gıbı gec olsunda güç olmasın yavas yavas yapıyorum cnmmmsağolun kızlar
özebus
bende bayramdan sonra taşınıcam benide bi sıkıntı aldı
ağır iş yapma bak sonra çok pişman olursun ama iş işten geçer ( Allah korusun)
3 günde yerleşme de 1 hafta da yerleş neolcak sanki
Kımsecıkler yok canım benım,zaten acele etmıcem napıyım cnm esımde evde oldugu surece yrd edıyor,ıns annemlerde gelırde kolaylar bıraz işim...günaydın kızlar. bende kızımda çok şükür düzeldik. dimple bebişin resmin koymuşun. çok teşekkürler. çok tatlı olmuş. ben böyle de olsa ısırırım onu. bence çok zayıfta değil. sen diğer çocuklarına göre belki kıyaslıyosundur. ama her bebeğin gelişimi farklıdır. önemli olan sağlıklı olması.
flower inşallah kurban bayramına gelirimde görüşürüz. diğer kaçaklardan yine ses çıkmaz. nevin seninde iyi olduğuna sevindim. özebuscum sana yardım edecek komşun yada işten arkadaşın yokmu. onlar düşünmüyolarsa sen yardım istesen olmazmı? kendini hakikaten yorma canım.
Ah canım benıımmm... sezeryan olcaksın sanırım... eger öleyse normal dogum tarıhıne 1 hafta kala falan olsan daha mı ıyı olur acaba? Hanı bebek ne kadar anne karnında gelısırse o kadar ıyı derler ya... Ay heyecanlandım bende sımdı senın ıcın... Ne kadar heycan verıcı yaklasması degıl mı senın ıcın?nevin napsın canım bi iki saat oturuyorsa diğer saatleri yatarak geçiriyor sıcaktan yanıyor
alişim çok geçmiş olsun o yaşlar zor oluyor okuldan hergün bieşyle geliyolar çok zor ya
özebus inş. canım 47 günümüz kaldı ama okadar beklemeyiz sanırım :)) ağustos 25ten sonra alsın dr artık sölicem :)yada eylül 1 yapalım :))