- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi sila34
-
- #2.281
karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)
burada 15 günlük[/url][/IMG]
yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu[/url][/IMG]
genelde eller yüzde uyuyoruz :)
hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik[/url][/IMG]
sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die
babasının omzunda ağladı ağlayacak :)
eğecim bakarız tatlım gözün arkada kalmasın:)))))))
herkese meraba kızlar kimse gelmemiş yaa neyse benim aşılama gene fosss oldu dün adet oldum aman bıktım yaa bu yaz kafa dinliyicem artık olmazsa yaz sonu bakarı gene tedaviye neyse hepinizi öpüyorum
canım valla ben bıktım artık tedaviden bu benim ikinci aşılamamdı ama kısmet olmadı artık zorlamıyıcam zaten veren rabbim zamanı deilki göndermedi artık yazın düğünler var onda oynar keyfini çıkarırım sonra da bakarız artık olmazsa gene tedavi olurum napalm sen nasılsın datlum desteğin için saol allah razı olsuncanııımmm mafoldumbenüzme kendini herşeyin bi zamanı var herzaman olacağını düşün ama bebişin hazır deildir belkide önce beyninde bitir biliyomusun bi adam düşünce gücüyle kendini öldürmüş çokk uzun anlatamıycam şimdi ama herzaman olumlu düşün olucak bebişinn
herkese günaydınna.s.
ihşallahh güzel bi hafta olur.
özgül cüm herşeyin hayırlısı canımm.mutlaka bi zamanı vardır.demek ki zamanı değildi.ihşallahh Rabbim bu duygudan seni eksik etmesinnn:Saruboceq:
teşekkürler canım:1hug:
selamm mıllettttttttttttttttt ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?