Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SLM KIZLAR 18 HAFTALIK HAMİŞİM VE BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM.BENİMDE KIZIM OLACAK KISMETSE İSMİDE ELA OLACAK UMARIM SAĞLIKLI VE TATLI Bİ BEBEK OLUR DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINAa.s.:sm_cool:
Canım hayırlı olsun, çok sevindim.benimde kızım var, inan kız çocuğu bir başka oluyor. Ehh bazen babayla olan muhabbetlerini kıskansakta,yerimseniben biraz büyüdüklerinde (benim kzım 8 yaşında) inan can yoldaşı oluyorlar. Ellerinden 1 bardak su içmek bile insana büyük haz ve gurur veriyor. Evladın kızı erkeği olmaz tabii ama be her zaman kızları daha manevi buluyorum. çok şanslısın...
SLM KIZLAR 18 HAFTALIK HAMİŞİM VE BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM.BENİMDE KIZIM OLACAK KISMETSE İSMİDE ELA OLACAK UMARIM SAĞLIKLI VE TATLI Bİ BEBEK OLUR DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINAa.s.:sm_cool: