- 17 Ağustos 2024
- 11
- 7
- 29
- Konu Sahibi mayalihamurrr
Umay çok güzel ama bir şey tanrıçası demekti. Anlamı hoşuma gitmediUmay :')
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umay çok güzel ama bir şey tanrıçası demekti. Anlamı hoşuma gitmediUmay :')
Alin güzelmiş, ne demek acaba ?Meva,Zeynep güzel bence benim kızımın ismi Alin cook severek koydum ben de
Aydınlık,parıldayan. Farscada yüksek,yüce anlamları var. Bazı kaynaklarda da mutluluğun kaynağı diye geciyorAlin güzelmiş, ne demek acaba ?
Benim kızımın adı Sare Betül olur , Meryem, beren , Beyza ,Ecrin , erva , Hüsna ,Rana , Zümra anlamları güzelBen Türkçe isim istediğim için Gökçe koydum ama sizinki gibi bir tercihim olsaydı Sare ya da İrem koyardım. Sena da olabilir.
Kızımın ismi Güneş Lina.Kızlar selam
16 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizi öğrendik Allah izin verirse kızımız olacak Fakat aldı beni bir telaş, ismi ne olacak diye Kız bebek isim önerisi yapabilir misiniz Sizin kızçelerin isimleri neler İslami yönden manalı bir isim olsun istiyorum. Aslında aklımdaki isim Vera, fakat eşim seslenmesi zor diyor
Ayy bende 16 haftalık gebeyim kiz olacak insaAllah benimkide ismi de Asel VeraKızlar selam
16 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizi öğrendik Allah izin verirse kızımız olacak Fakat aldı beni bir telaş, ismi ne olacak diye Kız bebek isim önerisi yapabilir misiniz Sizin kızçelerin isimleri neler İslami yönden manalı bir isim olsun istiyorum. Aslında aklımdaki isim Vera, fakat eşim seslenmesi zor diyor