Kız bebek isim önerisi 🌸

Kızlar selam
16 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizi öğrendik Allah izin verirse kızımız olacak ☺️ Fakat aldı beni bir telaş, ismi ne olacak diye 🙈 Kız bebek isim önerisi yapabilir misiniz 🙈 Sizin kızçelerin isimleri neler 🤩 İslami yönden manalı bir isim olsun istiyorum. Aslında aklımdaki isim Vera, fakat eşim seslenmesi zor diyor 🙈
Kızımın ismi Güneş Lina.
Ateistim eşim Müslüman 🙈
Lina hem Kur'an'ı Kerim de geçiyormuş, Haşr suresinin 5. ayetinin içinde geçmektedir. Lina ismi, bahsedilen yerde yumuşak hurma ağacı manasına geliyormuş hemde international bir isim. Yurtdışına tamamen gitme durumumuz var bu nedenle bu tür bir isim tercihim olurdu . Tek taşla iki kuş misali.
Passport gibi durumlarda mesela şuan Guenesh yazılması falan bence hoş bir durum değil.

Kızlar selam
16 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizi öğrendik Allah izin verirse kızımız olacak ☺️ Fakat aldı beni bir telaş, ismi ne olacak diye 🙈 Kız bebek isim önerisi yapabilir misiniz 🙈 Sizin kızçelerin isimleri neler 🤩 İslami yönden manalı bir isim olsun istiyorum. Aslında aklımdaki isim Vera, fakat eşim seslenmesi zor diyor 🙈
Ayy bende 16 haftalık gebeyim kiz olacak insaAllah benimkide ismi de Asel Vera 🥰

ben dindar bi tip asla değilim ama dini isim koyacaksam, yukarda bi üye yazmış meryem koyardım mesela. dini isim koycam diyip, arapça olup herkesin koyduğu, insanların dini isim olduğunu bilemediği isimler tamamen arapça isim olarak kalıyor. mesela asel. asla bilmiyordum dini isim olduğunu, neymiş bu diye bakarak öğrendim. ama meryemdir, eliftir bunlar bariz. meryem bence baya güzel. anlamı olsun, tüm dunyada geçerlilği olsun falan.

X