Anlattım ya hanımefendiciğim. Beyninizde ki İletişim ağı yanlış bir şekilde iletişim kurdukları için ortaya okb çıkar. Herhangi bir sebebi olmaz bazen tetikleyeni de olmaz. Saydığınız belirtilerin hepsi okb ditBuyu yapıldığını düşünüyorum bu okb o kadar kötülü depresyondan bile beter beynim sürekli yanlış yönlendiriyor meselâ ellerimi yıkıyorum aklıma birşey geliyor onu düşünürken ellerimi defalarca yıkıyorum konsantre olamıyorum yani
Bunu soylememde birçok sebebi var mesela dusa girince 4 saat çıkamıyorum yine temizlenemedim hissi geliyor. Bazen dusa giresun gelmiyor temizlik yapamıyorum zorlayarak yapmaya çalışıyorum eskiden böyle değildim büyü falan varsa bunlar olurmuş ☹
Kremde pis hissi veriyorMadem el yıkama takıntınız var bari el kremini çok sürün de hiç olmazsa elleriniz daha az yıpransın. :)
Cin musallat oldu ne demek ya. Doktora gidin ne cini ? İlim bilim diye bir şey var hala takıntılarınızı cine mi bağlıyorsunuz ?Selamlar ☺Bende 3 4 aydır el yıkama takıntısı başladı öyle böyle değil. Eskidende vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Ellerimi hep pis hissediyorum nereye dokunursam yıkıyorum. tuvaletten sonra kollarımda dahil belki 15 kere yıkıyorumdur. Bu beni çok yoruyor . Ellerimi sürekli yıkamaktan temizlikte yapamıyorum eldiven giysemde pis hissediyorum yıkayıp duruyorum. ellerimde egzama oldu çok kuru artık bıktım zamanımı çalıyor takıntım iş yapmamı engelliyor çok komik biliyorum ama elimde değil nasıl kurtulucam vesveseden bilmiyorum cinler mi musallat oldu acaba ?
bi psikoloğa gidin bence. 3 harfli falan getirmeyin aklınızaSelamlar ☺Bende 3 4 aydır el yıkama takıntısı başladı öyle böyle değil. Eskidende vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Ellerimi hep pis hissediyorum nereye dokunursam yıkıyorum. tuvaletten sonra kollarımda dahil belki 15 kere yıkıyorumdur. Bu beni çok yoruyor . Ellerimi sürekli yıkamaktan temizlikte yapamıyorum eldiven giysemde pis hissediyorum yıkayıp duruyorum. ellerimde egzama oldu çok kuru artık bıktım zamanımı çalıyor takıntım iş yapmamı engelliyor çok komik biliyorum ama elimde değil nasıl kurtulucam vesveseden bilmiyorum cinler mi musallat oldu acaba ?
Sabun firmasıyla anlaşma yaptılarsa demek asfaghagaghaOkb bu. Doktora gidin tedavi olun bir an evvel. Cin kardeşlerimiz eline niye musallat olsun ayol. Sabuna karşı özel bir ilgileri mi var. Hayır yani cin olsam "ay dur şuna musallat olayım da sürekli suyla sabunla uğraşsın aman Allahım ne kadar da eğlenceli" demezdim.