El yıkama takıntısı ve Temizlik yapmak

Anlattım ya hanımefendiciğim. Beyninizde ki İletişim ağı yanlış bir şekilde iletişim kurdukları için ortaya okb çıkar. Herhangi bir sebebi olmaz bazen tetikleyeni de olmaz. Saydığınız belirtilerin hepsi okb dit
Ben sizin iyiliğiniz. İçin söylüyorum. Eğer büyü falan der bu işi hocalarda halletmeye çalışırsanız çok daha kötüler. Doktora gidin pişman olmayın

Obsessed diye bir program var geçenki bölümde bir kadın egzersiz yapmaya takmış deli gibi saatlerce koşu bandında koşuyor bir oglunda otizm şüphesi de var. Kendine laf dinletemiyor 12 yıldır bu haldeymis. Yabancı ama şok olmuştum. Biri de kirli hissettiği için aynı böyle elini yıkamadan duramıyormus. Terapi alıyorlardı ve terapi ciddi anlamda sonuç veriyordu. Ecinni falan değil yani. Hala da büyü falan diyorsunuz.

Komik olan tek kısım cin ve büyüyü sormanız. Gerisi okb ve komik değil.
İlerlemeden bir psikiyatriste gidin.

Cin musallat oldu ne demek ya. Doktora gidin ne cini ? İlim bilim diye bir şey var hala takıntılarınızı cine mi bağlıyorsunuz ?

Ne cini ya pff okb olabilir veya küçüklükye yaşadığın bir travma gün yüzüne çıkıyor olabilir hayatı zehir eder bunlar.

bi psikoloğa gidin bence. 3 harfli falan getirmeyin aklınıza

Okb bu. Doktora gidin tedavi olun bir an evvel. Cin kardeşlerimiz eline niye musallat olsun ayol. Sabuna karşı özel bir ilgileri mi var. Hayır yani cin olsam "ay dur şuna musallat olayım da sürekli suyla sabunla uğraşsın aman Allahım ne kadar da eğlenceli" demezdim.

Sabun firmasıyla anlaşma yaptılarsa demek asfaghagagha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…