El yıkama takıntısı ve Temizlik yapmak

sonuna kadar tum cıddıyetımle okuyordum
en son cinler mı muasallat oldu demıssınız bır kahkaha patlattım

okb o
cinle işiniz yok tıp okumus ınsanlar var doktor oluyorlar yemın falan edıyorlar
hah ona gıdıyorsunuz norolog psıkolog fark etmez
aynen boyle anlatın
cin mı musallat oldu dıye ona da sorun
ona gore ılgılenırler

gecmıs olsun

Geçmiş zamanda bir üyemiz vardı,cep telefonu tuvalete düşmüştü eşi almaya çalışmıştı hatta.
Eşinin eline tuz ruhu dökmüştü.
esı elıne eldıven onun ustune cop posetı falan gecırmıstır heralde ?
oylece mı elını daldırmıs tuvalete
ben olsam eşımın elını keser atardım heralde kokten cozum

Çare bulaşık eldiveni. Ben de kullanıyorum.Ellerimin kuruluktan yaşlı eli gibi olması korkulu rüyam.

Ah bir bilsem bir ara başıma istemedigim bi olay geldi hatta üst üste geldi bunlar sonra depresyona girdim travma geçirdim galiba sonrada bu takıntım başladı bende

EY MARAZ-I VESVESE İLE MÜPTELÂ! Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.

Yaa of.
Psikoloji de OKB denilen bir rahatsızlıktır bu
Kısaca ve kabaca beynindeki iletişim sağlayan ağ ve hücrelerinin duygusal ya da fiziksel bir sebepten yanlış bir prensipte iletişim kurmasından kaynaklanır.
Tedavisi de vardır. Ne cini ne musallatı kardeşim ya.

Cinler de aralarında toplanıp hadi şuna Bi musallat olup ellerini yıkatıp gülelim eğlencemiz olsun diye anlaşmıyorlar.

Psikyatriye gidin, ek olarak psikoterapi alın. Okblisiniz evet ama bunu tetikleyen, bunun altında yatan konuyu bulmak önemli olan.

Buyu yapıldığını düşünüyorum bu okb o kadar kötülü depresyondan bile beter beynim sürekli yanlış yönlendiriyor meselâ ellerimi yıkıyorum aklıma birşey geliyor onu düşünürken ellerimi defalarca yıkıyorum konsantre olamıyorum yani

Sadece el yıkama değilse başka şeylerde var dusa girip 4 saat çıkamamak gibi

Sadece el yıkama değilse başka şeylerde var dusa girip 4 saat çıkamamak gibi
Okudum onu da. OKB işte. Sizden daha ağır vakalarda var. Zamanla asla evden çıkamamaya başlarsanız ilerlerse.
Tedavi olmazsanız çok daha kötüler. Tedavi olmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…