- 19 Şubat 2021
- 4.647
- 11.083
- 38
Neden acaba sıcak buhar nefes almalarını mı güçleştiriyorBir de koah benzeri rahatsizliklarda insanlar yıkanmayı reddediyor diye duymustum, belki boyle birseyi de olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden acaba sıcak buhar nefes almalarını mı güçleştiriyorBir de koah benzeri rahatsizliklarda insanlar yıkanmayı reddediyor diye duymustum, belki boyle birseyi de olabilir.
Yakin bir akrabamda koah var ve kendisi titizlik hastasi okb duzeyinde, her temizlikten sonra gidip oksijen tupuyle nefes alir, banyoya girdiginde dusakabini de banyo kapisini da kapatmaz yoksa yikanamiyorum, nefes alamiyorum der, ara sira kontrol etmemizi ister, dusup bayilabiliyor çünkü.Neden acaba sıcak buhar nefes almalarını mı güçleştiriyor
Anladım çok geçmiş olsunYakin bir akrabamda koah var ve kendisi titizlik hastasi okb duzeyinde, her temizlikten sonra gidip oksijen tupuyle nefes alir, banyoya girdiginde dusakabini de banyo kapisini da kapatmaz yoksa yikanamiyorum, nefes alamiyorum der, ara sira kontrol etmemizi ister, dusup bayilabiliyor çünkü.
aynı evde mi yaşıyorsunuzMerhaba hanımlar, artık sinir hastası olabilecek boyuta geldim. O yüzden konu açıp fikir almak içimi dökmek istiyorum.
Babam çok pasaklı eline sabunu sürdüğünü görmedim. Dişlerini hiç bir zaman fırçalamaz. Üst baş temizliğine dikkat etmez. Lavabodan çıkar afedersiniz ama elini yıkamaz. Dışardan gelir elini yıkamaz. Sabun kullandığını görmedim. Artık kullandığı eşyaları aynı lavaboyu bile kullanamıyorum. Diyemiyorum da elini sabunla yıka diye. Anca sinirleniyorum. Normal mi bu kadar sinirlenmem siz olsaydınız ne yapardınız
ne demek diyemiyorum. söyleyin açıkça. baba bu şekilde hasta olacaksın, bizi de edeceksin diyin. z kuşağı hiç çekinmeden söylüyor böyle şeyleri pat pat. o yönlerini seviyorum. siz de çekinmeyin söyleyin. bu arada babanız belki utanıp yanınızda yapsa da bu saatten sonra devamını getirmeyecektir.Merhaba hanımlar, artık sinir hastası olabilecek boyuta geldim. O yüzden konu açıp fikir almak içimi dökmek istiyorum.
Babam çok pasaklı eline sabunu sürdüğünü görmedim. Dişlerini hiç bir zaman fırçalamaz. Üst baş temizliğine dikkat etmez. Lavabodan çıkar afedersiniz ama elini yıkamaz. Dışardan gelir elini yıkamaz. Sabun kullandığını görmedim. Artık kullandığı eşyaları aynı lavaboyu bile kullanamıyorum. Diyemiyorum da elini sabunla yıka diye. Anca sinirleniyorum. Normal mi bu kadar sinirlenmem siz olsaydınız ne yapardınız